Головна » 2011 » Февраль » 2 » Відкриття Всеукраїнського конкурсу “Intel-ЕкоУкраїна-2011”
15:19
Відкриття Всеукраїнського конкурсу “Intel-ЕкоУкраїна-2011”
 15-18 лютого в м. Києві пройде Всеукраїнський конкурс "Intel-ЕкоУкраїна-2011”. Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, Київським Палацом дітей та юнацтва, дирекцією освітніх програм INTEL в Україні. Цей конкурс є національним етапом Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2011 (International Science and Engineering Fair).

Учасники заходу – це учні загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів віком від 15 до 17 років. Цього року до участі в "Intel-ЕкоУкраїна-2011” організаційним комітетом відібрано 135 проектів із 310, надісланих на адресу оргкомітету.

Переможці конкурсу отримають право представляти Україну на міжнародному конкурсі Intel ISEF-2011 (м. Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США), I-SWEEEP-2011 (м. Хьюстон, штат Техас, США), INFOMATRIX- 2011 (м. Бухарест, Румунія), ХІХ Міжнародній олімпіаді з екологічних проектів (м. Стамбул, Туреччина).

Результати участі української делегації у попередніх міжнародних фіналах Intel ISEF є досить вагомими: 2005 р. – ІІІ місце в категорії "Комп’ютерні науки” та спеціальний приз NASA; 2006 р. – ІV місце у категорії "Хімія”, спеціальна відзнака та І премія Міжнародного почесного науково-технічного товариства Sigma Хi; 2007 р. – спеціальна відзнака Асоціації обчислювальної техніки (Association for Computing Machinery) та спеціальна відзнака Американського геологічного товариства (The Geological Society of America), диплом і премія за актуальний та оригінальний екологічний проект; 2008 р. – основна премія і ІІ місце в категорії "Хімія”; 2009 рік – ІІІ місце в категорії "Фізика та астрономія” та три спеціальні нагороди: "Нагорода за видатну оригінальність, аналіз і ясність у науці та технологіях” Товариства патентів і торгових марок, "Сертифікат за видатні досягнення 60 Міжнародної науково-технічної виставки” Американської метеорологічної асоціації, "Сертифікат Американської асоціації інтелектуальної власності”; 2010 р. – II місце в категорії "Екологія та менеджмент”.

Урочисте відкриття Всеукраїнського конкурсу "Intel-ЕкоУкраїна-2011” відбудеться 16 лютого 2011 року в концерт-залі Київського Палацу дітей та юнацтва. Початок – о 12.00 год.

Детальна інформація – на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua.
Фото: rcdut.ucoz.ua
Джерело: http://www.mon.gov.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 1773 | Додав: wiktor | Теги: конкурс, Відкриття, україна, 15 - 18 лютого, 2011, Intel-Еко | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar