Головна » 2011 » Март » 16 » З Києва за зиму вивезли 95 тисяч тонн снігу
07:33
З Києва за зиму вивезли 95 тисяч тонн снігу
Сніг, Київ, ЖКГ, Зима  З Києва протягом зимового сезону комунальні служби вивезли близько 95 тисяч тонн снігу.

Як повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації з посиланням на комунальну корпорацію Київавтодор, за їхніми даними, у столиці в цілодобовому режимі працювало близько 380 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

За період снігопадів було здійснено 78 суцільних посипань вулиць і доріг засобами проти ожеледиці і 54 підсипки після снігопадів і під час ожеледиці.

Під час снігопадів обробка проїжджих частин проводилася кожні три години, стверджують у Київавтодорі.

Крім того, при зниженні температури повітря від -1 градуса (на період ожеледиці) здійснювалася додаткова обробка дорожніх покриттів.

Усього за зимовий сезон було використано 53 тисяч тонн матеріалів проти ожеледиці: 36 тисяч тонн солі, 15 тисяч тонн піщано-сольової суміші та 2 тисяч тонн фрикційних матеріалів, поінформували в корпорації.

Технічною сіллю оброблялися проїжджі частини вулиць, доріг, мостів, шляхопроводів. Витрати технічної солі на обробку проїжджих частин склали 29 тисяч тонн (решта сіль пішла на приготування піщано-сольової суміші та фрикційних матеріалів). Фрикційні матеріали використовувалися для обробки проїжджих частин спусків, підйомів, тротуарів.

Тротуари і зупинки громадського транспорту оброблялися піщано-сольовою сумішшю.
Фото: lh6.ggpht.com
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1467 | Додав: wiktor | Теги: Сніг, ЖКГ, київ, зима | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar