Головна » 2010 » Июль » 22 » Південноамериканців вбиває зима
12:41
Південноамериканців вбиває зима
зима, Південна америка, жертви     У країнах Південної Америки, де зараз панує зима, десятки людей стали жертвами аномальних холодів, повідомляє РБК. Зокрема, в Перу з початку цього тижня загинули від переохолоджень та застуди 112 людей. В Аргентині через холод і отруєння окисом вуглецю від нагрівальних приладів померли не менше 33 осіб. Низькі температури також забрали життя не менше чотирьох жителів гірської частини Болівії, 12 мешканців Парагваю та кількох жителів Бразилії, Чилі і Уругваю.

Аномальні холоди тримаються в Південній півкулі вже кілька тижнів. У центральній частині Аргентини температура опускалася до -14 ° C, чого не траплялося ніколи раніше. Економіці регіону завдано істотного удару, оскільки місцеві тварини опинилися не готові до холодів. Зокрема, за зиму господарства Бразилії та Парагваю втратили тисячі голів худоби, оскільки для тварин не обладнали теплі стійла.

Тим часом, у Москві виснажлива спека в східному, південному і південно-східному округах столиці змінилася зливою з ураганним вітром, повідомляє «Радіо Маяк». У результаті проїжджа частина в багатьох місцях виявилася залита водою, ряд дворів перетворилися на водойми глибиною до 20-30 см. Втім, прохолодніше від цього не стало.

А на сході Москви ураганним вітром повалило близько 700 дерев. Багато хто з них впали прямо на автомобілі. Постраждали також рекламні конструкції, лінії електропередачі. Сьогодні столичні комунальні служби займалися ліквідацією наслідків урагану. До ранку було розпиляти і вивезено більше 200 повалених дерев, пише GZT.Ru.

За словами очевидців, багато зламаних та повалених дерев на Семенівському валу і на Боровій вулиці, відзначає «Інтерфакс». У цій же частині міста, в районі вулиці Золота, порив вітру перекинув на проїжджу частину баштовий кран, який знаходився на території заводу «Салют». Він упав на який проїжджав по вулиці автомобіль «Крайслер Вояджер», в салоні знаходилися чотири людини, ніхто з них не постраждав.

Примітно, що жителі інших районів Москви не помітили урагану. На півночі, заході і північному-заході опадів або не було зовсім, або пройшов невеликий короткочасний дощ. Зараз атмосферний фронт покинув столичний регіон, сьогодні знову посилиться вплив антициклону, тому опадів не очікується.

За прогнозами синоптиків, у найближчі три дні очікується +32-33 ° C. Проте вже з четверга стовпчик термометра може перевищити позначку в 35 ° C і піднятися до 38 ° C. Загалом, до початку серпня сподіватися на зниження температур і прихід довгоочікуваної прохолоди москвичам і гостям столиці не варто.

Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2927 | Додав: wiktor | Теги: Південна Америка, зима, жертви | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar