Головна » 2010 » Декабрь » 9 » Завтра погода в Україні значно погіршиться
19:27
Завтра погода в Україні значно погіршиться
podrobnosti.ua
Укргідрометцентр, погода в Україні, ожеледь, налипання снігу      Завтра у південній частині України, у східних та Дніпропетровській областях очікуються складні погодні умови: дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади (в Криму дуже сильні), налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення вітру 17-22 метри за секунду, місцями 25 -30 метрів за секунду.

Як повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі, в цих регіонах температура вночі та вдень очікується від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, на крайньому сході та в Криму 4-9 градусів тепла з пониженням до кінця дня до нуля.

На решті території невеликий сніг, вночі в карпатському регіоні помірний; пониження температури до 0-5 градусів морозу, в Карпатах до 6-10 градусів морозу, в центральних областях дощ з переходом у сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, температура вночі і вдень від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви 15-20 метрів за секунду, хуртовини.

В Україні, крім Криму та Приазов'я, на дорогах ожеледиця.

У Київській області в п'ятницю очікується невеликий сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви 15-20 метрів за секунду. Зниження температури вночі та вдень до 0-5 градусів морозу. У Києві - зниження температури вночі та вдень до 2-4 градусів морозу.


Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1648 | Додав: wiktor | Теги: Укргідрометцентр, налипання снігу, ожеледь, погода в Україні | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar