Головна » 2010 » Июль » 24 » Зелене кільце Карпат
12:46
Зелене кільце Карпат
зелений туризм, Карпати, готель, Татарів   На Прикарпатті розпочалася реалізація проекту «Зелене кільце Карпат», перше засідання робочої групи за яким відбулося 22 липня 2010 року в с.Татарів.

Засідання проводилося для учасників американської програми навчання «Громадські зв'язки» за програмою «Менеджмент готелів та ресторанів» (2008 рік). В роботі засідання взяли участь власники приватних садиб з с-ща Делятин (Надвірнянський р-н), с-ща Верховина, с.Татарів і с.Ворохта Яремчанської міської ради, м. Коломия та с.Княждвір Коломийського району.

Мета проекту «Зелене кільце Карпат» полягає в запровадженні стандартів якісного обслуговування, наданні основних і додаткових туристичних послуг в Івано-Франківській області через створення модельного (пілотного) туристично-екскурсійного маршруту «Зелене кільце Карпат». Довгострокові результати проекту полягатимуть у налагодженні співпраці з туроператорами України для включення туру у їхні пакетні пропозиції по регіону. Маршрут «Зелене кільце Карпат» стане базовим для створення нових туристичних продуктів у регіоні, що є особливо актуальним для міжсезоння.

Проект реалізується Івано-Франківською обласною організацією Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Партнерами проекту є головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій обласної державної адміністрації, РТІЦ, Фонд розвитку села Татарів, Туристично-інформаційний центр «Верховина».

Проект впроваджуватиметься до січня 2011 року.

Запрошуються до співпраці керівники музеїв, народні майстри та надавачі додаткових і супутніх туристичних послуг з вище перерахованих населених пунктів. За детальною інформацією звертатися у РТІЦ: тел.: (0342) 50-24-74, e-mail:
, www.rtic.if.ua

Для довідки:
ІФОО Спілки заснована у квітні 1996 року з метою підтримки розвитку та популяризації сільського зеленого туризму в Івано-Франківській області. Основні завдання: організація та проведення тренінгів та семінарів, розробка маршрутів та турів, створення та просування тур. продукту, категоризація та сертифікація агро-садиб. ІФОО Спілки є співзасновником Регіонального туристично-інформаційного центру в м. Івано-Франківськ.

За час діяльності ІФОО Спілки впровадила 5 проектів та була співвиконавцем і партнером понад 30 проектів туристичного напрямку на території області та України. Більше про Спілку на сайті www.greentour.com.ua


Фото: Ігор Меліка / igormelika.com.ua
Джерело: http://www.civicua.org
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2532 | Додав: wiktor | Теги: Готель, Карпати, Татарів, зелений туризм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar