Головна » 2011 » Январь » 9 » Синоптики попереджають про можливі лавини в Карпатах
18:10
Синоптики попереджають про можливі лавини в Карпатах
 У Карпатах через відлигу існує небезпека сходження лавин, попереджає Гідрометцентр Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) України.

Крім того, сьогодні вдень у Київській області очікується туман, видимість складе 200-500 метрів. На річках басейнів Сяну, Дністра в межах Львівської, Івано-Франківської областей очікується підйом рівнів води на 0,3 -1,0 метра над поточними відмітками.

10 січня температура повітря на більшій частині території України вночі буде від -4 до +1 градуса за Цельсієм, вдень - від -1 до +4, у східній частині вночі 6-12 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу, на Закарпатті, Прикарпаття, півдні Одеської області і Криму вночі 1-6 градусів тепла, вдень - 4-9 градусів вище нуля.

У Києві та області пройде невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, місцями туман. Температура вночі у столиці буде від 0 до 2 градусів морозу, вдень - від 0 до 2 градусів тепла.
Фото: ru.tsn.ua
Джерело: http://podrobnosti.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1403 | Додав: wiktor | Теги: МНС, Карпати, лавина, прогноз погоди, потепління, Гідрометцентр | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar