-->Головна » 2010 » Август » 21

Океанічний поріг отримав статус особливо охоронної території

Океанічний поріг, статус, особливо охоронна територія    Район морського дна з скелястим рифом, видовбаним айсбергами в кінці минулого льодовикового періоду, отримав статус особливої охоронної  області (Special Areas for Conservation, SAC), повідомляє BBC News. Цю площу  можна порівняти з розміром Шетландських островів.

Це місце - підводний хребет між північним узбережжям Великобританії та Фарерсь ... Читати далі»

21.08.2010

Місяць поступово зменшується

Місяць, зменшення, розміри, охолодження         Вчені стверджують, що Місяць зменшується в розмірах. Подібно повітряній кульці, він втрачає свою площу по мірі охолодження її поверхні, повідомляє Daily Telegraph.

Чотирнадцять нових «крутих укосів» було виявлено запущеним в 2009 році зондом Lunar Reconnaissance Orbiter. Вони були знайдені, в основному, на височинах, що говорить про їх велике пошир ... Читати далі»

21.08.2010

Учені: Їздити у відпустку слід чотири рази на рік

відпустка, відпочинок, туризм    Американські психологи встановили, що ідеальна відпустка має бути короткою і повторюватися чотири рази на рік, саме тоді людина отримує максимальне задоволення від відпустки.

Як повідомляє портал WISE Travel, під час короткого відпочинку щасливі моменти запам'ятовуються краще. А під час однієї тривалої відпустки відчуття щастя від зміни обстановки та пізнання нових місць швидко притупляєть ... Читати далі»

21.08.2010

У Великого Бар'єрного рифу знайшовся старший брат

Великий бар'єрний риф, дослідження, ехолокатор     Одна з головних визначних пам'яток Австралії обзавелася "клоном". Вчені з університету Сіднея (University of Sydney) підтвердили давню здогадку: недалеко від Великого Бар'єрного рифа існує давніша аналогічна структура.

Ще в 2007 році сейсмічні дані і виміри ехолокаторами показали, що на морському дні розташовуються дивні гребені і "басейни". У лютому-квітні минулого ... Читати далі»

21.08.2010

Рейтинг міст США з найбільшим числом мільйонерів

рейтинг, місто, США, мільйонер    10 міст-лідерів США з найбільшим числом мільйонерів.Консалтингова компанія Capgemini, яка є однією із лідерів у сфері менеджменту та інформаційних технологій, разом із американською діловою газетою The Wall Street Journal, визначили рейтинг найдорожчих міст США з найбільшим числом мільйонерів.
21.08.2010