-->Головна » 2010 » Декабрь » 29

Потужності альтернативної енергетики Іспанії досягли нових рекордів

canary.ru
альтернативна енергія, Іспанія, споживання електроенергії, вітрова енергетика      У поточному році частка електроенергії, виробленої у галузях альтернативної енергетики Іспанії, досягла рекордного показника 35%. Зокрема, частка вітрової енергетики за 2010 рік зросла на 18,5% і покриває тепер 16% від енергоспоживання країни, але, наприклад, 9 листопада 2010 року частка ... Читати далі»

29.12.2010

«Симулятор Землі» допоможе передбачати майбутнє

tetravol.com
Симулятор Землі, прогноз, моделювання, uturICT, особливості навколишнього середовища      У всякому разі так вважають автори проекту Living Earth Simulator, який передбачає моделювання всіх процесів, що відбуваються на нашій планеті.

«Симулятор живої Землі» (Living Earth Simulator) об'єднає інформацію про природні явища та особливості навколишнього середовища, а ... Читати далі»

29.12.2010

Бангладеш допоможе Мальдівам піском

podrobnosti.ua
Бангладеш, Мальдіви, пісок, підвищення рівня Світового океану      Уряд Мальдівських островів, крихітної острівної держави в Аравійському морі, попросило у Бангладеш пісок, щоб з його допомогою врятуватися від підвищення рівня моря.

Територія Мальдів складається з 1,2 тисячі островів і коралових атолів. Ця країна з населенням менше 400 тисяч осіб є одним з на ... Читати далі»

29.12.2010

Сніг паралізував Америку

www.vokrugsveta.ru
США, Канада, снігопад, Нью-Йорк, східне узбережжя       Снігові бурі на східному узбережжі США і Канади призвели до масової скасування рейсів в аеропортах і внесли хаос у автомобільне та залізничне сполучення, повідомляє BBC News.

У США через негоду було відмінено понад 2 тис. рейсів - і це в насичений Поріздв'яна період, коли багато людей поспішають по ... Читати далі»

29.12.2010

Австралійці пішли під воду

www.vokrugsveta.ru
Зливові дощі, Австралія, повінь, стихійне лихо, Брісбен       Зливові дощі на північному сході Австралії затопили всі основні магістралі регіону і змусили владу оголосити евакуацію сотень жителів, повідомляє агентство Associated Press. У деяких районах тільки за останню добу вилилося 27 см опадів. Затоплено 300 доріг, у тому числі два шосе провідних в м. ... Читати далі»

29.12.2010

Шахта імені Засядька вкладе в розробку газових родовищ $ 130 млн

podrobnosti.ua
Шахта імені Засядька, інвестиція, нафтогазові родовища, Україна, енергетика       Шахта імені Засядька має намір інвестувати близько 130 млн дол у розробку нафтогазових родовищ в країні. Про це повідомив заступник генерального директора з нових технологій та комплексного розвитку АП «Шахта ім. А. Ф. Засядька »Борис Бокий.

За його словами, в грудні 2010 р. уряд дозволив видати шахті ім. Засядька ... Читати далі»

29.12.2010