-->Головна » 2011 » Июль » 05

Українці вважають, що у СНД немає майбутнього

СНД, Опитування, Опитування, Українці, Майбутнє  47% опитаних компанією Research & Branding Group вважають, що у Співдружності Незалежних Держав немає будущего.Об це свідчать результати дослідження. Респондентів запитали, чи є, на їхню думку, майбутнє у СНД. 35% опитаних сказали, що є, 18% - не змогли відповісти. Крім цього, їх попросили оцінити тенденції у співдружності. 43% опитаних сказали, що країни в СНД віддаля ... Читати далі»

05.07.2011

Енергетика майбутнього - за біопаливом з морської капусти

біопаливо, майбутнє, морська капуста, океан   Морська капуста Laminaria digitata може стати ефективним джерелом біопалива, повідомляє Компьюлента з посиланням на інформацію EurekAlert!.
  Через те, що хімічний склад ламінарії змінюється від сезону до сезону, вона не завжди підходить для цих цілей, але в липні концентрація вуглеводів у клітинах водорості досягає максимуму. Саме тоді, вважає Джесіка ... Читати далі»

05.07.2011

Журналістів Одещини ознайомили із «Схемою регіональної екологічної мережі Одеської області»

екологічна мереже, Одеська область, картосхема, ПЗФ, Олександр Ставнійчук     30 червня відбулася прес-конференція за участю першого заступника начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області О. Ставнійчука на тему: «Схема регіональної екологічної мережі Одеської області» для представників місцевих ЗМІ.
   Олександр Ставнійчук повідомив, що схе ... Читати далі»

05.07.2011

У Кременчуці стартував екомарафон з упорядкування островів

екомарафон, острови, Кременчуцькі плавні , РЛП, регіональний ландшафтний парк  Адміністрацією регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні», Кременчуцькою районною радою та райдержадміністрацією проведено екологічну акцію «Чисті острови». Захід проведено на виконання завдань, передбачених районною Програмою охорони довкілля в Кременчуцькому районі. Це був перший етап екомарафону з прибирання островів, ... Читати далі»

05.07.2011

Венеція в небезпеці

Італія, Венеція, туризм, будівництво, транспорт  Італійська некомерційна природоохоронна організація Italia Nostra попереджає: масовий туризм повільно руйнує Венеціанську лагуну, якій також загрожують будівництво об'єктів нерухомості і не відповідають сучасним вимогам транспортні мережі.
   Архітектор Крістіано Гаспаретто (Cristiano Gasparetto) повідав, що в 1988 році, після проведення дослід ... Читати далі»

05.07.2011

Під час акції «Купальске відродження» приберуть сміття у Сколівських бескидах

Чистим плаєм, волонтер, сміття, сколівські бескиди, Купала   Львівська громадська організація «Чистим плаєм» в рамках соціально-екологічного проекту «Нам набридло сміття навколо!..» проводить акцію «Купальске відродження 2011».
   Мета акції, що триватиме з 4 до 10 липня – прибрати від сміття Сколівські бескиди(регіон Карпат). З огляду на те, що чисто там, де не смітять, а не там, де прибирають, учасники «Купаль ... Читати далі»

05.07.2011

170 років тому було організовано першу туристичну подорож

5 червня, Томас Кук, подорож, туризм, Велокобританія    170 років тому (1841) англієць Томас Кук (1808-1892) організував на комерційній основі першу туристичну подорож між двома британськими містами, ставши таким чином основоположником сучасного туризму. Через декілька років екскурсії стали регулярними, а вже в 1856 р. Т. Кук провів перший великий тур по Європі.
    Томас ... Читати далі»

05.07.2011