Головна » 2011 » Июль » 5 » Під час акції «Купальске відродження» приберуть сміття у Сколівських бескидах
13:16
Під час акції «Купальске відродження» приберуть сміття у Сколівських бескидах
Чистим плаєм, волонтер, сміття, сколівські бескиди, Купала   Львівська громадська організація «Чистим плаєм» в рамках соціально-екологічного проекту «Нам набридло сміття навколо!..» проводить акцію «Купальске відродження 2011».
   Мета акції, що триватиме з 4 до 10 липня – прибрати від сміття Сколівські бескиди(регіон Карпат). З огляду на те, що чисто там, де не смітять, а не там, де прибирають, учасники «Купальського відродження» супроводжуватимуть свою роботу просвітницькими заходами серед місцевого населення.
   Прибирання буде проведено на таких об’єктах: печерний монастир біля села Розгірче, скелі біля села Ямельниця, територія навколо водоспаду Кам’янка, стежки до водоспаду Гуркало та до «скель Довбуша», берег річки Стрий від села Довге до села Підгородці.
   По населених пунктах розклеюватиметься соціальна реклама із закликом зберігати чистоту у своєму краї, у селах: Розгірче, Корчин, Крушельниця, Ямельниця, Підгородці, Сопіт, Довге.
  Також планується проведення круглого столу з представниками місцевих адміністрацій, учителів місцевих шкіл та представників бізнесу, що займаються утилізацією сміття у регіоні. Усе сміття, що буде зібране під час акції, не викидатиметься на сміттєзвалище в іншому місці, а буде вивезене на переробку.
   Для волонтерів акція планується як поєднання активного туристичного відпочинку та прибирання сміття. Під час її проведення очікуються учасники зі Львова, Києва, Одеси та Донецька. Орієнтовна кількість – 30-40 людей. Проживання, харчування, транспорт, а також обладнання для проведення акції надаються організаторами.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.civicua.org
Категорія: Інші новини | Переглядів: 4097 | Додав: wiktor | Теги: сміття, Чистим плаєм, купала, сколівські бескиди, волонтер | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar