-->Головна » 2011 » Июль » 23

Арабський шейх написав у пустелі своє ім'я кілометровими буквами

 Цікаве, Рекорди, Імена, Пустеля, шейх Арабський шейх-мільярдер Хамад бін Хамдан аль Нахьян розпорядився зобразити на поверхні належного йому острова його ім'я. Спеціально найняті для цього робочі вирили в піску слово "Hamad". Висота літер становить один кілометр, а ширина запису досягає трьох кілометрів.
    Тепер побачити ім'я шейха можна навіть з космосу. При цьому помітно, що перші дві букви імені ... Читати далі»

23.07.2011

Іркутському пенсіонеру заборонили перепливати Байкал на бочці

 Пенсіонер, Цікаве, Байкал, Бочка, Лупинін, подорож Іркутський пенсіонер Микола Лупинін хотів наступної неділі, 24 липня, почати подорож по Байкалу на спеціально сконструйованій бочці, але не зможе цього зробити у зв'язку з офіційною забороною МНС.
   Пенсіонер із селища Култук на півдні Байкалу побудував спеціальну бочку, на якій хотів перепливти Байкал. Лупинін нади ... Читати далі»

23.07.2011

Колесніков об'єднає водний транспорт єдиною інформаційною системою

 Колесніков, Транспорт, Інфраструктура, Міністерство інфраструктури України Міністерство інфраструктури України створює єдиний інформаційний простір, що містить докладні дані про вантажопотоки, основні засоби портів, а також фінансові показники підприємств морської галузі. Про це «proIT» повідомили в прес-службі відомства.
   Система покликана обробляти і узагальнювати нормативно-довідкову інформацію, що ст ... Читати далі»

23.07.2011

ЮНЕСКО стурбоване забудовою берегів Дніпра в Києві

 Ірина Бокова, забудова, Дніпро, береги, Київ, ЮНЕСКО Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури стурбована забудовою берегів Дніпра в Києві. Про це під час відеоконференції сказала генеральний директор ЮНЕСКО Ірина Бокова.
  «Комітет із всесвітньої спадщини не вперше висловив занепокоєння на 35-й сесії з приводу будівництва навколо Дніпра», – сказала вона.
  За словами Бокової, на 35 ... Читати далі»

23.07.2011

Пелопоннес горить

 вулкан,вулканічна активність, Кизимен, Камчатка Лісові пожежі спустошили більше 10% території Греції за 25-річний період, в основному в південній частині Пелопоннесського півострова, повідомляє агентство France Presse. За даними Грецького інституту сільськогосподарських досліджень (Ethiage) і грецького відділення Всесвітнього фонду охорони дикої природи (WWF), загальна площа територій, що постражд ... Читати далі»

23.07.2011

Кизимен ожив

 вулкан,вулканічна активність, Кизимен, Камчатка Учора, 21 липня, камчатський вулкан Кизіиен викинув попіл на висоту три кілометри, повідомляє ІА «Интерфакс». Як відзначають фахівці камчатської філії геофізичної служби Російської академії наук, цей викид супроводжувала поверхнева подія, що сталася на вулкані. Попільний шлейф простягнувся більш, ніж на 15 км на схід від Кизимену.
  Через те, що попіл небезпечний ... Читати далі»

23.07.2011