Головна » 2011 » Июль » 23 » Колесніков об'єднає водний транспорт єдиною інформаційною системою
09:21
Колесніков об'єднає водний транспорт єдиною інформаційною системою
 Колесніков, Транспорт, Інфраструктура, Міністерство інфраструктури України Міністерство інфраструктури України створює єдиний інформаційний простір, що містить докладні дані про вантажопотоки, основні засоби портів, а також фінансові показники підприємств морської галузі. Про це «proIT» повідомили в прес-службі відомства.
   Система покликана обробляти і узагальнювати нормативно-довідкову інформацію, що стосується країн, портів Україні, причалів, суден, вантажів. Крім того, у системі буде відображатися інформація про вантажообігу портів, дані про основні засоби підприємства галузі (перелік основних засобів, їх вартість, знос), тарифи і збори.
   У системі також буде міститися вся фінансова звітність підприємств морського і річкового транспорту. Інформація надходитиме безпосередньо від підприємств галузі та оперативно оновлюватися.
   У Міністерстві розраховують, що крім відображення статистичної інформації, інформаційно-аналітична система дозволить проводити її оцінку, аналіз, порівняння оперативних і звітних даних, отримувати інформацію в будь-якому розрізі в режимі реального часу.
   Програмний комплекс розроблений фахівцями Інформаційно-аналітичного центру морського і річкового транспорту.
Фото: doba.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2095 | Додав: wiktor | Теги: Міністерство інфраструктури України, Інфраструктура, транспорт, Колесніков | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar