Головна » 2011 » Июль » 23 » Арабський шейх написав у пустелі своє ім'я кілометровими буквами
09:32
Арабський шейх написав у пустелі своє ім'я кілометровими буквами
 Цікаве, Рекорди, Імена, Пустеля, шейх Арабський шейх-мільярдер Хамад бін Хамдан аль Нахьян розпорядився зобразити на поверхні належного йому острова його ім'я. Спеціально найняті для цього робочі вирили в піску слово "Hamad". Висота літер становить один кілометр, а ширина запису досягає трьох кілометрів.
    Тепер побачити ім'я шейха можна навіть з космосу. При цьому помітно, що перші дві букви імені 63-річного шейха Хамада - H і А - заповнені водою. Частина літери M також вже залита водою. Чи збирається шейх залити частини, що залишилися написи, не уточняется.
  В яку суму шейху Хамаду обійшлася оплата робіт зі створення ландшафтного «автографа», не повідомляється, проте відомо, що його стан оцінюється в суму 22,6 мільярда доларів. Серед належать шейху речей - 200  автомобілей, у тому числі сім Mercedes 500 SEL, пофарбованих у різні кольори радугі. Поглянути на напис на острові Аль Футаісі можна, скориставшись сервісом Google Earth. Координати острова: 24.345533,54.324274.
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2149 | Додав: wiktor | Теги: рекорди, Імена, пустеля, шейх, Цікаве | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar