-->Головна » 2011 » Сентябрь » 04

Прийшов час прибрати орбіту

 сміття, орбіта, Земля, НАСА, космос Проблема космічного сміття на орбіті Землі досягла тієї стадії, коли слід серйозно готуватися до збирання, вважають експерти. Недавні випробування зброї в Китаї і краху двох великих супутників помітно погіршили ситуацію, повідомляє AP. За даними щоквартального звіту НАСА, присвяченого проблемі космічного сміття, на даний момент на орбіті перебувають 16 094 «смі ... Читати далі»

04.09.2011

Столиця Зімбабве знову найгірша

яість життя, столиця, Зімбабве, Хараре, рейтинг   Згідно з дослідженням аналітичного підрозділу журналу Economist (Economist Intelligence Unit,), місто Хараре (Хараре), столиця Зімбабве, визнаний самим несприятливим для життя містом світу. Експерти оцінювали рівень життя 140 міст світу, виключивши при цьому зони військових дій. Перші два місця в рейтингу зайняли Мельбурн, Австралія, і Відень, Австрія, повідомля ... Читати далі»

04.09.2011

У Батумі замість води з кранів пішла нафта

ЖКГ, Грузія, Нафта, Вода, Кран, Батумі   У грузинському селищі Барцхана в Батумі з кранів замість питної води йде нафту.
  Про це повідомляє в неділю агентство "Новости-Грузия" з посиланням на ІнтерпрессНьюс.
   За даними видання, забруднена місцева система водопостачання, у місцевих мешканців вийшли з ладу водонагрівальні прилади та пральні машини. Жителі використовують дощову воду як питну. ... Читати далі»

04.09.2011

Знайденого в Новій Зеландії пінгвіна випустили на волю в океан

Тварини, Цікаве, Нова Зеландія, Океани, Пінгвіни  Імператорського пінгвіна, знайденого на одному з пляжів Нової Зеландії і привернув до себе увагу всього світу, випустили на волю в океан, щоб він міг повернутися до себе додому в Антарктику.
   Пінгвіна, названого на честь героя відомого мультиплікаційного фільму Happy Feet (в російській перекладі Роби ноги), в червні викинуло на б ... Читати далі»

04.09.2011

Круглий стіл та оголошення відеоконкурсу "Заповідна Україна"

відеоконкурс, ПРООН, Заповідна Україна, круглий стіл   Програма розвитку ООН в Україні та Ґете-Iнститут в Україні запрошують вас узяти участь у круглому столі (07.09.2011), присвяченому старту конкурсу відеофільмів "Заповідна Україна".
  У рамках круглого столу будуть розглядатися такі теми:
- природно-заповідний фонд України;
- сьогодення та майбутнє Дніпра;
- заходи з залучення громадян до проектів зі ... Читати далі»

04.09.2011

Безкоштовна вища освіта в Університеті Кембриджу

Кембрідж, вища освіта, стипендія, навчання  Університет Кембриджу подовжує Українську стипендіальну програму та починає прийом заявок на 2012/13 навчальний рік.
  "Кількість вступних заявок з України значно збільшилась. Багато молодих людей, які не можуть самостійно сплачувати за навчання в Університеті Кембриджу, нині знають, що вони мають шанс навчатись безкоштовно, завдячуючи Українській стипендіальній пр ... Читати далі»

04.09.2011