Головна » 2011 » Сентябрь » 4 » У Батумі замість води з кранів пішла нафта
21:11
У Батумі замість води з кранів пішла нафта
ЖКГ, Грузія, Нафта, Вода, Кран, Батумі   У грузинському селищі Барцхана в Батумі з кранів замість питної води йде нафту.
  Про це повідомляє в неділю агентство "Новости-Грузия" з посиланням на ІнтерпрессНьюс.
   За даними видання, забруднена місцева система водопостачання, у місцевих мешканців вийшли з ладу водонагрівальні прилади та пральні машини. Жителі використовують дощову воду як питну.
   Фахівці пов'язують обставини виникнення НП з реабілітаційними роботами на водогоні: через них в районі часто відключають подачу питної води, в результаті чого в систему водопроводу потрапляє нафта з розташованої поблизу пошкодженої лінії подачі нафти.
   Представники керівництва нафтового терміналу запевняли, що раніше були ушкодження вже ліквідовані. Але з кранів замість питної води як і раніше йде нафту.
   "У зв'язку з тим, що в даний час керівників компанії Вода Батумі немає на місці, зокрема директор у відпустці і не перебуває в Грузії, прокуратура затримала тільки технічного директора цієї компанії. Вже другий день населення залишається без питної води і змушене використовувати дощову воду », - повідомляє агентство.
  Нагадаємо, що Україна посідає 95-е місце в світі за якістю питних джерел.
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2082 | Додав: wiktor | Теги: Грузія, кран, нафта, Батумі, ЖКГ, вода | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar