Головна » 2011 » Май » 2 » Американець вижив після падіння у Великий каньйон
11:08
Американець вижив після падіння у Великий каньйон
падіння, Великий каньйон, Колорадо, рейнджер    Чоловік пережив падіння в машині з висоти 61 м. у Великий каньйон (США), повідомляє BBC News. 21-річний водій розповів рейнджерам, що зумів сам вибратися з машини після аварії і видертися наверх у пошуках допомоги. Водієві була надана медична допомога, проте загрози для життя ні одне з ушкоджень не являло. Розслідування події вже було розпочато.
    Рейнджерам подзвонив відвідувач парку, що підвіз щасливого водія. Після приїзду на місце рейнджери знайшли машину, яка застрягла в дереві 61 м нижче краю каньйону. До речі, два роки тому по інший бік від океану, у Великобританії, стався аналогічний випадок: водій дивом вижив, коли його машина впала з 61-метрової скелі в Північному Девоні. «Це диво, що водій був знайдений в машині живим і навіть зміг поговорити з охороною», - сказав Стів Джонс (Steve Jones), завідувач дозором берегової охорони. Коли охорона виявила під кручею машину, була викликана пожежна команда, рятувальний вертоліт, приготовлено обладнання. Два рятувальника з берегової охорони були спущені з кручі до машини, де вони і виявили, що водій живий.
    А трохи раніше в тому ж році в штаті Вісконсін, США, мийник вікон, впав з шостого поверху на тротуар, відбувся легкими травмами, тоді як у більшості подібних випадків постраждалих чекає смерть або, в кращому випадку, інвалідне крісло. 21-річний Алекс Клей (Alex Clay), співробітник однієї з клінінгових компаній у місті О-Клер (Eau Claire), мив вікна разом із двома напарниками на висотній будівлі. Незабаром після початку роботи молодий чоловік помітив, що його колиска не закріплена на тросі так, як треба. З невідомої причини страхувальний трос не спрацював, і мийник впав з шостого поверху разом з люлькою.
     «Я летів повільно, як уві сні. Чекав, що ось-ось страховка зупинить падіння, але цього не відбувалося. І тоді я дійсно злякався за своє життя. Я подумав, в якому жалюгідному стані проведу її залишок, якщо, звичайно, не помру миттєво », - говорить він. Можливо, сумний результат цього падіння запобіг бетонний козирок будівлі на висоті першого поверху. Хоча про нього розбилася люлька, сам Алекс Клей при падінні на тротуар поламав лише кілька дрібних кісток ступні.
Фото: www.vokrugsveta.ru
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Переглядів: 3218 | Додав: wiktor | Теги: Колорадо, Великий каньйон, Падіння, рейнджер | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar