Головна » 2010 » Май » 29 » Аукціон в Нью-Йорку пропонує купити кістки динозаврів
17:09
Аукціон в Нью-Йорку пропонує купити кістки динозаврів
  Аукціон в Нью-Йорку пропонує купити кістки динозаврів, а також скам'янілі насіння древніх рослин і останки викопних риб, повідомляє Sky News. Торги, організатором яких виступив аукціонний будинок Bonhams, відбудуться у четвер, 27 травня.

У числі лотів майбутнього аукціону виявилися зуб тиранозавра (за нього організатори торгів сподіваються виручити близько 12 тисяч доларів), скелет шерстистого носорога (від 70 до 90 тисяч доларів), а також черепи  стегодона і трицератопса (від 7 до 80 тисяч доларів), кістка зауропод (15-20 тияч) скам'янілі фрагменти рослин, що відносяться до палеоцену (1-2 тисячі), викопна раковина амоніту та багато іншого.

Представник Bonhams повідомив, що раніше аукціонний дім не влаштовував подібних торгів, хоча недавно дому вдалося продати приватному колекціонерові скелет ведмедя.

За оцінками експертів організації, виставленими на торги решткам, швидше за все, зацікавляться палеонтологічні музеї. При цьому співрозмовник телеканалу не виключив того, що зуб тиранозавра або скелет шерстистого носорога захочуть придбати і приватні колекціонери , повідомляє Lenta.Ru.

Джерело: http://sbio.info
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1837 | Додав: wiktor | Теги: Нью-Йорк, аукціон, кістки динозаврів | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar