Головна » 2014 » Январь » 21 » Більше 15 людей постраждали від укусів піраній в Аргентині
09:39
Більше 15 людей постраждали від укусів піраній в Аргентині
 За даними рятувальної служби міста Росаріо , на пляжі « Каталунья » в четвер - п'ятницю від укусів піраній постраждали десять чоловік , після чого цей і сусідні пляжі були закриті для купання. Тим не менш, в суботу та неділю пляжі знов виявилися заповнені людьми , від укусів риб постраждали ще чотири людини. У місті Сан- Хосе- де- Рінкон в 15 кілометрах від столиці провінції Санта -Фе влада також закрила пляж , проте і там відпочиваючі знехтували заходами безпеки . У результаті там постраждали , щонайменше , дві людини.
  Перші інциденти сталися наприкінці минулого року на пляжі , розташованому на березі річки Парана в місті Росаріо . Всього там постраждали близько 85 осіб , зокрема семеро неповнолітніх , яким довелося ампутувати пальці на руках. На початку року випадки нападу піраній на людей спостерігалися і на пляжі столичного передмістя Вісенте- Лопес. Тут у водах річки Ла -Плата від укусів риб постраждали шість чоловік.
  Місцеві ЗМІ зазначають , що населення нехтує заходами безпеки через сильну спеку , яка стоїть в центральних провінціях Аргентини ( температура нерідко досягає , а часом і перевищує 40 градусів). Крім того , січень - літній місяць в Південній півкулі , і в країні в розпалі відпускний сезон.
  У аргентинських річках водяться два типи прісноводних піраній - Pygocentrus nattereri і Serrasalmus spilopleura . Вони досягають 33 сантиметрів у довжину і можуть важити до 3,8 кілограма. В інтерв'ю місцевим ЗМІ біологи розповіли , що піраньї стають більш агресивними при високих температурах.

Фото: http://image.tsn.ua/media/images2/original/Nov2011/383518859.jpg
Джерело: http://news.rambler.ru/23167748/
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2132 | Додав: wiktor | Теги: парана, Ла-Плата, піраньї, пляж, Аргентина | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar