Головна » 2012 » Февраль » 28 » Близько 3,5 млн людей на рік страждають в США через забруднення пляжів
07:05
Близько 3,5 млн людей на рік страждають в США через забруднення пляжів
  США, пляж, забруднення, вода, отруєння, тестБлизько 3,5 мільйона американців щорічно отримують отруєння, супроводжувані блювотою й розладом шлунку, через бактеріальне забруднення води на пляжах країни, згідно з опублікованими в Washington Post даними Агентства з охорони навколишнього середовища США.
  Саме тому, зазначає видання, захисники природи критикують висунуті в лютому пропозиції адміністрації Барака Обами скоротити фінансування робіт з контролю за забрудненням пляжів у всіх штатах з 2013 року.
  Агентство з охорони навколишнього середовища США витратило приблизно 110 мільйонів доларів на перевірку забрудненості пляжів і водойм з тих пір, як відповідний закон був прийнятий в 2000 році. Але за 12 років цієї роботи кожен штат напрацював власний досвід і міг би обходитися без "федеральної підтримки", цитує Washington Post офіційного представника агентства Брендана Гілфіллана.
  В минулому році, уточнює газета, така підтримка обійшлася державі в 10 мільйонів доларів. Але проблема в тому, що у кожного штату теж немає грошей.
  Каліфорнія, яка в цьому році отримала 507 000 доларів на проведення тестів якості води, буде змушена значно скоротити витрати на цю роботу, хоча пляжний туризм приносить штату близько 11 мільярдів доларів.
  У деяких штатах, повідомляє Washington Post, влада буде змушена закривати пляжі, побоюючись скорочення федеральної підтримки, звільняти персонал, скорочувати число тестів води.
Фото: rd2d.com
Джерело: http://ecoportal.su
Категорія: Проблеми екології | Переглядів: 2988 | Додав: wiktor | Теги: забруднення, США, Отруєння, вода, пляж, тест | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar