Головна » 2011 » Февраль » 9 » У Криму стало більше туристів за рахунок соціальних путівок
22:54
У Криму стало більше туристів за рахунок соціальних путівок
Крим, Турист, Туризм, Рахунок, соціальні путівки  Кількість відпочиваючих в кримських здравницях збільшилася на 39,7% у порівнянні з минулим роком

Станом на початок лютого санаторно-курортні установи і туристичні підприємства автономії взяли 22,5 тис. організованих відпочиваючих. Здравниці заповнені на 26,7%. Про це повідомляє Міністерство курортів і туризму Криму.

У цілому відпочили в Криму 68,8 тис. чоловік. Це на чверть більше, ніж узимку минулого року. Дані розраховані за методикою Національної академії природоохоронного і курортного будівництва.
 
Як повідомив міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв, організованих відпочиваючих стало більше, оскільки в цьому році фонди соціального страхування своєчасно закупили путівки у кримські оздоровниці.

«У 2009 році через відсутність грошей спецфонди проводили тендери у другому кварталі, і це спричинило за собою зниження числа відпочивальників. У цьому році тендерні процедури по закупівлі так званих «соціальних» путівок були проведені вчасно, і за кількістю відпочиваючих ми вийшли на докризовий 2008 рік », - зазначив міністр.
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1565 | Додав: wiktor | Теги: соціальні путівки, рахунок, туризм, турист, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar