Головна » 2010 » Август » 10 » Туристи назвали критерії ідеального відпочинку
21:27
Туристи назвали критерії ідеального відпочинку
туризм, опитування, ідеальний відпочинок   Британське туристичне онланй-агентство Sunshine.co.uk провело опитування, головною метою якого було визначити, які чинники могли б стати ідеальними для відпочинку більшості туристів.

Згідно з результатами дослідження, оптимальна температура для ідеального відпочинку становить 28 градусів за Цельсієм, саме цю позначку обрало 78% туристів.

Також, в ході опитування було встановлено, що більшість туристів воліють відпочивати на віллах, із великим відривом вони відійшли від стандартних готелів та бунгало, а ідеальна віддаленість пляжу від готелю становить, на думку туристів, близько 100 метрів.

67% відпочивальників вважають ідеальною тривалість відпустки в три тижні.

Як зазначає джерело, незважаючи на вибір 98% тих, хто проголосував за систему Все включено, 76% туристів відповіли, що вважають за краще все ж таки обідати й вечеряти за межами готелю.

Відповідь на підсумкове питання про ідеальне місце для відпочинку також виявився досить передбачуваною - більшість туристів назвали цим місцем Сейшельські острови.

Нагадаємо, торік компанія TripAdvisor, що надає консультації туристам, опублікувала рейтинг європейських міст, виходячи з того, як ці міста оцінюють люди, що їх відвідали.

Джерело: http://ua.korrespondent.net
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1695 | Додав: wiktor | Теги: ідеальний відпочинок, опитування, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar