Головна » 2011 » Октябрь » 24 » Чорноморський Флот РФ під контролем екологів України та Росії
20:53
Чорноморський Флот РФ під контролем екологів України та Росії
  Дністер, засідання, Яремче, РадаПредставники Державної екологічної інспекції України взяли участь у засіданні Робочої групи з питань екологічної безпеки, охорони навколишнього природного середовища Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України Українсько-Російської міждержавної комісії (м. Севастополь, 18-19 жовтня 2011 р).
  У ході засідання були обговорені питання про стан дотримання вимог природоохоронного законодавства України військовими формуваннями, судами, підприємствами, організаціями й установами Чорноморського флоту РФ в місцях його базування на території України, про умови допуску лабораторного обладнання для проведення вимірів.
  Сторони констатували позитивну динаміку виконання приписів, виданих державними природоохоронними органами України, та при цьому звернули увагу на об’єкти, де встановлено порушення у зв’язку з відсутністю дозвільної документації: названі шість військових частин-порушників. Учасники робочої групи звернули увагу Севастопольської міськдержадміністрації  на необхідність прискорити будівництво та реконструкцію об’єктів комунальної сфери та соціальної інфраструктури, рекомендованих командуванням Чорноморського флоту РФ. Адже виконання природоохоронних заходів без цього неможливе.
Фото: rbc.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 2335 | Додав: wiktor | Теги: моніторинг, екологія, екоінспекція, Росія, україна, Чорноморський флот | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar