Головна » 2011 » Сентябрь » 27 » Вітаємо з Міжнародним Днем Туризму!!!
13:12
Вітаємо з Міжнародним Днем Туризму!!!
 27 вересня, День Туризму, свято, туристи, привітання Всіх любителів подорожей, активного відпочинку, його організаторів вітаємо з Днем туризму!
   Щиро бажаємо вам гарних емоцій, приємних вражень від всіх ваших подорожей а працівникам цієї галузі хотілось би побажати успіхів та процвітання у цій нелегкій справі , адже саме завдяки вам люди отримують змогу насолодитись прекрасними світовими памятками архітектури, відпочити у найекзотичніших куточках світу та отримати море радості від проведеної відпустки.
   Нехай у вашому житті завжди панує злагода та нехай вас завжди переслідують лише приємні щасливі емоції.
 Зі святом вас дорогі туристи!!!
  Всесвітній день туризму відзначається щорічно 27 вересня. Його мета – пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн світу.
  Історія виникнення цього свята досить проста: його обуло встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія.
  День туризму в Україні відзначається 27 вересня. Таким чином, він співпадає з  Всесвітнім днем туризму.
  Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи Державного комітету України по туризму…» згідно з Указом Президента України «Про День туризму» від 21 вересня1998 року № 1047/98.
  У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації — головної міжнародної міжурядової організації у сфері подорожей і туризму, що є виконавчим органом ООН та займається активізацією та розвитком туризму, розробкою та впровадженням світової туристичної політики.
  Це свято для кожного, хто не раз відчув у собі поклик до мандр, не зважаючи на те, куди він подорожував: чи до лісу, чи на закордонні курорти.
  Також його відзначають ті, хто безпосередньо зайнятий у сфері туристичного бізнесу: співробітники туристичних компаній, музейні працівники, керівники і персонал готельних комплексів — усі, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для туриста.
  Всесвітній день туризму відзначається в більшості країн світу вже більше 30 років. У це свято проходять зльоти туристів, святкові заходи і фестивалі, присвячені туризму і туристичному бізнесу.
  З нагоди Всесвітнього дня туризму, у вівторок, 27 вересня 2011 року, в інформаційному агентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція Голови Оргкомітету акції «7 чудес України», Віце-спікера парламенту Миколи Томенка та членів Оргкомітету акції на тему: «Роль акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» в розвитку українського туризму».
  Під час прес-конференції Микола Томенко розповість про перебіг акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» та представить сімку кращих, станом на 27 вересня. Окрім того, буде презентовано соціальну рекламу, яка транслюватиметься на загальнонаціональних каналах.
  Прес-конференція відбудеться 27 вересня 2011 року в прес-центрі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» (вул. Б.Хмельницького, 8/16). Початок об 11.00. Акредитація пройде на місці за редакційними посвідченнями.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://sms.xsms.com.ua, http://ridna.ua
Категорія: Визначні дати | Переглядів: 4855 | Додав: wiktor | Теги: День Туризму, Свято, 27 вересня, Привітання, туристи | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar