Головна » 2014 » Февраль » 4 » Клімат-контроль створять на штучних островах в ОАЕ
09:17
Клімат-контроль створять на штучних островах в ОАЕ
  Система клімат-контролю під відкритим небом , яка забезпечить сніг навіть у спеку , буде працювати на ряді штучних островів архіпелагу The World біля узбережжя Дубая. На всіх островах будуть побудовані вілли, готелі , магазини . Будівництво продовжиться до 2016 року.
   Система клімат -контролю під відкритим небом , яка забезпечить сніг навіть у спеку , буде працювати на ряді штучних островів архіпелагу The World ( " Світ " ) біля узбережжя Дубая , пише еміратське видання Khaleej Times .
   Найбільший в світі штучний архіпелаг The World розташований в декількох кілометрах від берегової лінії Дубая , він складається з 300 островів загальною площею 55 квадратних кілометрів. Формою він нагадує континенти Землі , а з материком пов'язаний водним та повітряним сполученням . Планується , що на архіпелазі розміщуватимуться елітні будинки і готелі , власниками низки островів вже стали голлівудські зірки Бред Пітт і Анджеліна Джолі , семиразовий чемпіон "Формули- 1 " Міхаель Шумахер , британський мільярдер сер Річард Бренсон.
  За даними газети , компанія- забудовник шести островів під загальною назвою "Серце Європи" , оголосила , що при здійсненні проекту будуть використані інноваційні технології у сфері клімат -контролю. Як стверджують представники компанії , це дозволить привнести не тільки європейський стиль , але і клімат - зокрема , засипані снігом або залиті дощем вулиці. Як саме працюватиме така система , не повідомляється.
   У проект "Серце Європи" входять шість островів: " Німеччина " , " Австрія " , "Швейцарія" , " Нідерланди " , " Швеція " і " Санкт- Петербург". На всіх островах будуть побудовані вілли, готелі , магазини . Будівництво продовжиться до 2016 року.
  У Дубаї вже здійснено проект насипного острова - The Palm Jumeirah ( Палм Джумейра ), де розташовані елітні готелі і житлова нерухомість.

Фото: http://dubaiguide.ru/wp-content/uploads/2012/07/world_hero_v3_cmyk_jpg.jpg
Джерело: http://ria.ru/world/20140203/992658947.html
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2542 | Додав: wiktor | Теги: острови, Дубаї, клімат-контроль, світ | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar