Головна » 2010 » Ноябрь » 18 » До Сейшельських островів підведуть підводний інтернет-кабель
18:06
До Сейшельських островів підведуть підводний інтернет-кабель
Сейшели, острови, інтернет, підводний кабель       Сейшельський архіпелаг підключать до основної кабельної інфраструктурі мережі інтернет. Відповідний договір підписала компанія Alcatel-Lucent і компанія Seychelles Cable System, повідомляється в офіційному прес-релізі, повідомляє Лента.ру.

Довжина підводного кабелю, який простягнеться від танзанійського Дар-ес-Салама до столиці Сейшел Вікторії, складе 1900 кілометрів. Загальна вартість робіт з проведення кабелю до Африки складе більше 30 мільйонів доларів.

Відзначається, що з введенням в дію кабелю, на Сейшелах з'явиться більш доступний спосіб виходу в Мережу. На даний момент мешканці та гості островів змушені користуватися інтернетом за допомогою супутникового з'єднання.

Сейшельські острови розташовані в Індійському океані на північ від Мадагаскару. Всього архіпелаг складається з 115 островів, велика частина з яких ненаселена. За оцінками ООН, на островах постійно проживають 84 тисячі людей. З 1997 року в Мережі зареєстрована доменна зона. Sc.

Джерело:
http://www.focus.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2005 | Додав: wiktor | Теги: острови, Сейшели, підводний кабель, інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar