Головна » 2011 » Май » 15 » Складено список найкращих міст світу
09:29
Складено список найкращих міст світу
Списки, Міста, Світ, Найкращі міста , рейтинг   Нью-Йорк зайняв перше місце У рейтингу кращих міст світу Global Cities Survey консалтингової компанії Knight Frank.
   У ТОП-4, як і в торішньому дослідженні, увійшли також Лондон, Париж і Токіо. Нью-Йорк виявився першим в економічній та наукової складової, другим в політичній, і лише дев'ятим за якістю життя.
    У цьому році п'ятірку кращих міст замикає Брюссель. Кращим містом у політичному плані виявився Вашингтон, а в якості життя - Париж.
   У своєму дослідженні компанія оцінювала ключові ринки по всьому світу в умовах надання інвестиційних можливостей, а також їх впливу на світових лідерів бізнесу і політичної еліти.
   Як пояснили експерти, найзначніші зміни пройшли в категорії економічної активності.    Рух економічних центрів у бік сходу фахівці підтверджують тим фактом, що саме в цій категорії показали зростання 13 азіатських міст на чолі з Шанхаєм і Куала-Лумпур.
     З шостого по десяте місце в списку Global Cities Survey розташувалися, відповідно, Лос-Анджелес, Сінгапур, Пекін, Торонто і Берлін. Москва піднялась на 21 місце, зайнявши при цьому 16-е місце з інвестиційної привабливості.
      Також в Knight Frank з'ясували, що зростання Мюнхена вказує на нову впевненість у Німеччині, яка показала зростання в період кризи євро.
   В огляді компанії наголошується, що в політичній складовій зростання продемонстрували міста Північної Америки, зокрема, Сан-Франциско і Торонто, які стають об'єктом інтересів азіатських інвесторів.
Якщо говорити про міста, яким експерти пророкують лідерство в найближчі десять років, то до п'ятірки кращих у світі центрів увійшли Нью-Йорк, Лондон, Шанхай, Пекін і Гонконг.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 4295 | Додав: wiktor | Теги: рейтинг, міста, Найкращі міста, списки, світ | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar