-->Головна » Інші новини

Столиця Зімбабве знову найгірша

яість життя, столиця, Зімбабве, Хараре, рейтинг   Згідно з дослідженням аналітичного підрозділу журналу Economist (Economist Intelligence Unit,), місто Хараре (Хараре), столиця Зімбабве, визнаний самим несприятливим для життя містом світу. Експерти оцінювали рівень життя 140 міст світу, виключивши при цьому зони військових дій. Перші два місця в рейтингу зайняли Мельбурн, Австралія, і Відень, Австрія, повідомля ... Читати далі»

04.09.2011

У Батумі замість води з кранів пішла нафта

ЖКГ, Грузія, Нафта, Вода, Кран, Батумі   У грузинському селищі Барцхана в Батумі з кранів замість питної води йде нафту.
  Про це повідомляє в неділю агентство "Новости-Грузия" з посиланням на ІнтерпрессНьюс.
   За даними видання, забруднена місцева система водопостачання, у місцевих мешканців вийшли з ладу водонагрівальні прилади та пральні машини. Жителі використовують дощову воду як питну. ... Читати далі»

04.09.2011

Знайденого в Новій Зеландії пінгвіна випустили на волю в океан

Тварини, Цікаве, Нова Зеландія, Океани, Пінгвіни  Імператорського пінгвіна, знайденого на одному з пляжів Нової Зеландії і привернув до себе увагу всього світу, випустили на волю в океан, щоб він міг повернутися до себе додому в Антарктику.
   Пінгвіна, названого на честь героя відомого мультиплікаційного фільму Happy Feet (в російській перекладі Роби ноги), в червні викинуло на б ... Читати далі»

04.09.2011

Google склав рейтинг найпопулярніших запитів українців

 рейтинг, Google, пошукові запити, українці, День знань Напередодні Дня знань інтернет-пошуковик Google вирішив з'ясувати, чому найбільше хочуть навчитися українці.
   З цією метою співробітники Google проаналізували запити українських користувачів пошуковика і склали топ найпопулярніших запитів на теми як навчитися і самовчитель.
  Як виявилося, жителів Україні найбільше цікавить, як навчитися цілуват ... Читати далі»

01.09.2011

Україна стала однією із 17 країн-учасниць Технологічного виконавчого комітету РКЗК ООН

  Україна, ООН, учасниця, комітет, клімат, ТВК, РЗВК   Cьогодні, 1 вересня, в м. Бонн розпочалось перше Установче засідання Технологічного виконавчого комітету (ТВК) Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (РКЗК ООН).
  ТВК створено відповідно до рішення 16-ї Конференції Сторін РКЗК ООН, що відбулася 29.11-10.12.2010 у м. Канкун, Мексика, як міжнародний керівний орган для координації заходів з п ... Читати далі»

01.09.2011

Британські вчені вважають, що водорості допоможуть уберегтися від сонця

  Сонце, воодрість, Британські вчені   Дослідники у Великобританії оголосили, що ними знайдено підтвердження того, що речовини, що містяться в морських водоростях, можуть бути використані в сонцезахисних препаратах для людини.
  У водоростях, що живуть на коралах на мілководдях Великого Бар'єрного рифа біля берегів Австралії, міститься склад, який здатний захищати від згубного ультрафіолетового ... Читати далі»

01.09.2011

Великобританія готується розгорнути перший по-справжньому великий геоінженерний проект

  геоінженерія, стратостат, шланг, Великобританія, проект  Уявіть собі таку зухвалість: в 20 км над Землею бовтається аеростат розміром зі стадіон, пов'язаний з твердю гігантським садовим шлангом, який подає в стратосферу сотні тонн найдрібніших частинок в день. І все це заради відбиття сонячних променів і охолодження планети.
  Хочете вірте, хочете ні, але група британських вчених збираєть ... Читати далі»

01.09.2011

Доведено зв'язок між російською спекою і пакистанською повінню

  НАСА, Росія, Пакистан, спека, повінь Дослідники НАСА показали, що минулорічні аномальна спека в Росії і небувалі повені у Пакистані - результат одного метеорологічного явища.
  Хоча спека почалася ще до повені, обидві події досягли максимуму майже синхронно.
   Автори дослідження Вільям Лау і Кю Мен Кім з Годдардівського центру космічних польотів наг ... Читати далі»

01.09.2011
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 164 165 »