Головна » 2015 » Апрель » 21 » Приємний сон залежить від країни проживання
07:03
Приємний сон залежить від країни проживання

Фахівці-сомнологи провели ряд досліджень націлених на виявлення якості сну. В результаті проведеного експерименту було встановлено, що солодкий сон насамперед залежить від країни проживання. У дослідженні вчених брали участь люди з 47 країн світу.

Всього зголосилося брати участь близько дев'ятисот осіб. На першому місці в списку країн де людина може отримати найсолодший сон перебувала Словаччина. Перші п'ять країн займають лідируючі позиції наступні: Китай, Угорщина, Чехія і Польща. Росія розташувалася тільки лише на одинадцятому місці. Крім усього іншого фахівці встановили, що раніше за всіх у світі прокидаються громадяни Південної Африки, які вранці встають не пізніше 6.10 ранку.

Вчені з'ясували, що найкращий сон для людини в середу. Саме в цей день вона може добре виспатися. Дивно, але тридцять відсотків людей на планеті найменше в тиждень спить у вихідні дні.

Людина - єдина жива істота яке витрачає час призначений для сну на інші справи. Таким чином його організм не може повноцінно відпочивати.

Фото: http://www.macdigger.ru/wp-content/uploads/2013/04/Sleep-1.jpg
Джерело: http://globalscience.ru/article/read/26228/
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1905 | Додав: wiktor | Теги: Приємний, рейтинг, сон, країни | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar