Головна » 2010 » Июнь » 19 » Виставка «Багатство надр України»
17:47
Виставка «Багатство надр України»
виставка, надра України, Кабінет Міністрів, мінерали, породи   В Кабінеті Міністрів України відбулося відкриття експозиції виставки «Багатство надр України».

В експозиції представлені зразки гірничих порід і мінералів, на які багата Україна, графічні матеріали – геологічні карти багатоцільового призначення, а також зразки друкованих профільних видань.

Головний спеціаліст Управління експертизи та аналізу розвитку техногенної, екологічної, ядерної безпеки та природокористування Секретаріату Кабінету Міністрів України Петро Калашник відзначив, що ця виставка є не тільки цікавою, а й потрібною для урядовців: «...У цьому будинку створюються і випускаються нормативно-правові акти, які забезпечують законодавчо роботу, в тому числі і роботу геологічної галузі – видобуток корисних копалин, надання надр у користування тощо. І ця виставка як раз дає можливість людям, які працюють з паперами і творять законодавчі документи, подивиться насправді: що таке геологія, для чого геологи працюють, побачити результати їхньої роботи. І в подальшому їм уже буде цікавіше, і вони предметно зможуть представляти, про що йде мова в їхніх документах».

Джерело: http://www.geonews.com.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3763 | Додав: wiktor | Теги: мінерали, виставка, надра України, породи, Кабінет Міністрів | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar