-->Головна » 2010 » Июль » 27

Вчені із Канади відправилися на пошуки арктичної експедиції, яка загинула півтора століття тому

   З 1845 року два британських корабля залишаються вмерзлими в кригу десь у Канадській Арктиці. Незважаючи на тридцять з гаком пошукових і рятувальних операцій, останки сера Джона Франкліна, капітана, і його команди не виявлені до цього дня. Знайдені лише якісь столові прилади, взуття і лист.
   Група канадських археологів вирішила покласти край несправедливості за допомогою сучасних інструмент ... Читати далі»

27.07.2010

Широта біорізноманіття прямо пропорційна постійності температур

біорізноманіття, температура, дослідження    Дослідження, під час якого вивчалися комахи різних широт і епох земної історії, показало, що справа зовсім не в теплому кліматі або достатку сонячного світла, як вважали раніше, хоча і вони вносять чималу лепту. Крім того, сьогоднішній світ, як з'ясувалося, сильно програє у розмаїтті того, яким він був десятки мільйонів років тому.
   «Наявність широтного фактора різно ... Читати далі»

27.07.2010

Освіта зберігає ясність розуму

освіта, розум, старість, дослідження вчених   Додаткова освіта, здобута в молодості, дозволяє людині краще зберігати тверезість розуму в старості. Навіть не дивлячись на різні погіршення стану їх головного мозку, в порівнянні з іншими людьми, з'ясували вчені

Учені провели статистичний аналіз даних трьох масштабних європейських досліджень, присвячених вивченню старіння. Зокрема, вчені проаналізували дані 872 людей, що спосте ... Читати далі»

27.07.2010

Відбудеться чергова експедиція з дослідження арктичного шельфу

США, Канада, Арктика, шельф     США і Канада збираються провести чергову експедицію по дослідженню арктичного шельфу, повідомив держдепартамент.
   "Розширена робоча група з дослідження шельфу під керівництвом держдепартаменту США проведе цього літа спільну з урядом Канади арктичну експедицію, метою якої буде збір наукових даних щодо арктичного шельфу та морського дна. Місія стане продовженням ... Читати далі»

27.07.2010