Головна » 2011 » Апрель » 7 » 3D-панорами Дніпра можна побачити на «Яндексі»
09:49
3D-панорами Дніпра можна побачити на «Яндексі»
Дніпро, Дніпропетровськ, панорама, 3D, Яндекс, Карти   Дніпропетровськ став одним з українських міст, які поповнили своїми панорамними видами "Яндекс. Карти". Тепер кожен користувач інтернету може зробити віртуальну прогулянку по центру міста і деяким великим вулицях, прилеглих до центральної частини.

Як розповіла «Сьогодні» PR-менеджер компанії «Яндекс.Україна» Наталія Журавльова, головний проспект міста зроблений особливо детально. «За допомогою програми« Панорами вулиць »легко орієнтуватися в незнайомому місці. Наприклад, автомобілісти можуть ввести адресу та перевірити наявність парковки. Або можна відправити своїм іногороднім друзям посилання на свою вулицю і навіть будинок. Так вони побачать його фото і точно не пройдуть повз », - вважає Наталя. Також від Дніпропетровщини до списку панорам потрапив Дніпродзержинськ. Всього у двох містах було створено понад 600 км панорам, які складаються з 60 тис. фотографій.

Городяни вже оцінили переваги 3D-карти. «Дуже цікаво« ходити »таким чином по місту. Хоча, звичайно, основна мета - пошук вулиць. І він у цій карті гарний. Якщо раніше мені доводилося дивитися на карті потрібну адресу і згадувати, які там є знайомі будівлі, то тепер відразу видно фото потрібного об'єкту », - хвалить нововведення 26-річна дніпропетровчанка Ольга Казанцева.

На сьогоднішній день онлайн-екскурсію можна провести по кільком великим українським містам: Києву, Донецьку, Харкову, Одесі, Львову, узбережжю Криму і декільком іншим. Найближчим часом планується початок фотозйомок у Запоріжжі, з подальшим розташуванням його панорам в інтернеті.
Фото: dp.ric.ua
Джерело: http://www.segodnya.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2544 | Додав: wiktor | Теги: яндекс, Дніпропетровськ, Дніпро, Карти, панорама, 3d | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar