Головна » 2011 » Январь » 7 » Безіменний пік Тянь-Шаню запропонували назвати ім'ям Путіна
19:21
Безіменний пік Тянь-Шаню запропонували назвати ім'ям Путіна

    Уряд Киргизії ініціював законопроект про присвоєння географічної назви «Пік Володимира Путіна» одному з піків Тянь-Шаню. Про це повідомляє АКІpress.


«Піком Володимира Путіна» влада Киргизії маєь намір охрестити безіменну вершину висотою 4446 метра в Чуйській області країни.
 
Законопроект, розроблений урядом, був підписаний 24 грудня 2010 року прем'єр-міністром Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим. Незабаром документ буде направлений на розгляд до парламенту країни.

Російська служба BBC зазначає, що один з піків Тянь-Шаню в Іссик-Кульської області Киргизії носить ім'я першого президента Росії Бориса Єльцина.

Іменем чинного прем'єр-міністра Росії до цих пір неодноразово намагалися назвати вулиці і проспекти в різних країнах, у тому числі і в самій Росії. У 2009 році глава Чечні Рамзан Кадиров підписав указ про перейменування проспекту Перемоги в Грозному в проспект імені Путіна.

Газета «Комерсант» відзначала, що Путін не може заборонити називати на честь себе вулиці, але сам не вітає цього.
Фото: zurichguide.ru
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1699 | Додав: wiktor | Теги: гори, Імена, Путін, Цікаве, Киргизія, Володимир Путін, Тянь-Шань | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar