Головна » 2011 » Январь » 17 » Британський Принц Гаррі відправиться на Північний полюс
18:54
Британський Принц Гаррі відправиться на Північний полюс
    Британський принц Гаррі відправиться на Північний полюс, повідомляє Agence France-Presse. Він зробить 320-кілометрову подорож в компанії військових-інвалідів, що служили в Афганістані.

Очікується, що похід за участю принца Гаррі розпочнеться 23 березня в Сибіру. Прийти до Північного полюса військові і принц розраховують 24-25 квітня, за кілька днів до церемонії одруження брата Гаррі - принца Вільяма з його коханою, Кейт Міддлтон.

Вжити подорож принц Гаррі зможе лише в тому випадку, якщо успішно завершить проходження курсів вертолітної підготовки. В даний час принц знаходиться в гірському районі Кернгорм в Шотландії, де навчається на пілота бойового вертольота. Курси повинні закінчитися в березні 2011 року.

Метою походу на Північний полюс стане збір коштів для доброчинної організації Walking With the Wounded (Крокуючи разом з пораненими), що надає підтримку солдатам, які отримали серйозні поранення в результаті участі в бойових діях. Фонд допомагає військовослужбовцям впоратися з психологічними травмами і повернутися до нормального життя.

Як розповів агентству ІТАР-ТАРС представник Сент-Джеймского палацу, військові і Гаррі мають намір зібрати для Walking With the Wounded не менше двох мільйонів фунтів (близько 2,4 мільйона євро).

Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1567 | Додав: wiktor | Теги: північний полюс, Великобританія, Цікаве, Принц Гаррі | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar