Головна » 2011 » Февраль » 4 » Через циклон 150 тис. австралійців сидять без світла
17:47
Через циклон 150 тис. австралійців сидять без світла
 Циклон Яси, що обрушився на північно-східне узбережжя Австралії, залишив без електрики 150 тис. осіб

Від удару стихії постраждали ряд міст штату Квінсленд - Кернс, Кардуелл, Туллі. Багато городян залишилися без даху над головою; вулиці виявилися затоплені, в деяких районах спостерігаються перебої з подачею води, передає Lenta.ru.

Через порушення у подачі електроенергії місто Таунсвілл залишився без водопостачання. Пізніше подача води була відновлена. Городянам рекомендують заощаджувати воду і використовувати її лише для пиття або гігієнічних процедур.
 
У найбільш постраждалих містах від циклону відновлення електропостачання може зайняти тижні.

Повідомляється також про першу жертву циклону: 23-річний житель околиць міста Інгем помер у своєму будинку, задихнувшись вихлопними газами від дизельного генератора, який він запустив в закритій кімнаті після відключення центрального електропостачання. Також двоє австралійців числяться зниклими без вісті.

Як відзначають синоптики, найближчим часом слід очікувати проливних дощів з грозами. Не виключені локальні потопи, швидкість вітру досягатиме 95 км / год (26 метрів в секунду). Людям рекомендують залишатися вдома.

 
Фото: news.404.ru
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1556 | Додав: wiktor | Теги: Австралія, Австралійці, циклон, світло | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar