Головна » 2012 » Сентябрь » 3 » Французький дизайнер розробив намет-бульбашку
17:27
Французький дизайнер розробив намет-бульбашку
   Стандартна конструкція Crystal Bubbles  розрахована на двох дорослих, але при бажанні до намету можна додати і дитячий відсік.
  Ці намети нагадують мильні бульбашки. Перебуваючи під захистом особливого міцного пластику, власники таких наметів можуть безперешкодно спостерігати захід сонця і світанок і, засинаючи, милуватися зоряним небом.
  Стандартна конструкція Crystal Bubbles  розрахована на двох дорослих, але при бажанні до намету можна додати і дитячий відсік. Ставити намет вручну не доведеться: її надуває тихий насос, так що туристам треба тільки зібрати дерев'яну підлогу, що не становить труднощів. Ті, кому незатишно спати за прозорими стінами, можуть скористатися спеціальними завісами, повідомляє Kurier.
 Crystal Bubbles  мають 4 м в діаметрі, так що всередині можна використовувати справжні меблі. Але власний повітряний замок - задоволення не з дешевих: прозорий  намет коштує близько 9500 євро. А П'єр-Стефан Дюма здає свої твори в оренду, причому не тільки автотуристам, але і готелям, які прагнуть урізноманітнити асортимент розваг.

Фото: http://www.segodnya.ua/img/article/3815/49_main.jpg
Джерело: http://www.segodnya.ua/science/Francuzskiy-dizayner-razrabotal-palatku-puzyr.html
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2291 | Додав: wiktor | Теги: намет, дизайн, туризм, Crystal Bubbles, бульбашки | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar