Головна » 2013 » Февраль » 7 » Росія і Україна домовилися зняти обмеження на польоти
14:58
Росія і Україна домовилися зняти обмеження на польоти
   Державіаслужба України і Мінтранс Росії домовилися зняти обмеження по кількості призначених авіапідприємств та кількості виконання польотів на лінії Москва-Київ.
  Про це йдеться у листах авіаційних управлінь, які були опубліковані сьогодні Росавіації.
  У них також йдеться про згоду зняти обмеження по кількості рейсів при польотах українських авіакомпаній з використанням Транссибірського маршруту, а також обмеження на виконання чартерних перевезень авіапідприємствами сторін.
  У листі за підписом заступника міністра транспорту Росії Валерія Окулова домовленості запропоновано вважати тимчасовими до моменту внесення відповідних змін до міжурядової угоди про повітряне сполучення від 12 січня 1994 року.
  З літнього сезону 2012 року між Україною і Росією діє новий порядок експлуатації повітряних ліній. Зокрема, були зняті обмеження по числу призначених авіаперевізників і числу польотів на всіх лініях між країнами за винятком маршруту Київ-Москва.
  Влітку 2012 року квота на кількість рейсів між Києвом і Москвою була збільшена з 49 до 56 рейсів на тиждень для кожної із сторін. При цьому призначення з боку України та Росії отримали авіакомпанії групи Ютейр.

Пропонуємо Вам також Дешевые авиабилеты Киев — Новосибирск
Фото: rol.ru
Джерело: http://www.avianews.com/ukraine/2013/02/5_kiev_moscow_free_to_fly.shtml
Категорія: В Україні | Переглядів: 2691 | Додав: wiktor | Теги: Літак, авіа, Росія, україна, транспорт | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar