Головна » 2014 » Январь » 10 » У США похолодало до - 53 , електрика подорожчала в 190 разів
09:07
У США похолодало до - 53 , електрика подорожчала в 190 разів
   Америка замерзає : велика частина США опинилася в зоні сильних холодів .
   У Нью -Йорку навіть оголошено надзвичайний стан : городян просять не виходити з дому без крайньої необхідності. А в місті Комертаун , що в штаті Монтана , температура опустилася до - 53 градусів морозу.
   У зв'язку з цим біржові ціни на газ в Сполучених штатах піднялися до рекордно високого рівня. Так , вартість газу в Нью- Джерсі , звідки паливо поставляється , зокрема , в Нью -Йорк , зросла в понеділок до 90 доларів за мільйон британських термічних одиниць , або до 3,24 тисячі доларів за тисячу кубометрів. Це в 7,6 рази дорожче , ніж у п'ятницю .
  З електрикою справи йдуть ще гірше. Ціни на електроенергію в Техасі зросли до 5 тисяч доларів за мегават на годину , підскочивши в 190 раз за кілька годин.
  Крім того , аномальні холоди вже призвели до смерті 16 людей. Більшість з них загинули в результаті ДТП. Після снігових бур товщина сніжного покриву досягла 60 сантиметрів.
  Через рясні снігопади та ожеледицю в країні вже були скасовані більше п'яти тисяч внутрішніх рейсів.
   У Штатах закриваються школи та офіси. Губернатор Міннесоти Марк Дейтон ще в понеділок , 6 січня, наказав закрити приблизно дві тисячі державних освітніх установ.
  Рясні снігопади , рекордні морози і крижані дощі в США стали причиною скасування понад 2,4 тисячі авіарейсів в штатах Середнього Заходу і Північного Сходу США . З труднощами в роботі зіткнулися аерогавані Чикаго (штат Іллінойс ) , Сент -Луїса (штат Міссурі ) , Бостона (штат Массачусетс ) і Мемфіса (штат Теннесі ) .

Фото: http://www.ctv.by/sites/default/files/holod-usa-6.jpg
Джерело: http://podrobnosti.ua/accidents/2014/01/07/951826.html
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 2007 | Додав: wiktor | Теги: подорощення, США, електрика, Сніг, холод, Мороз, клімат, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar