Головна » 2013 » Декабрь » 30 » Подорожі можуть бути відмінною профілактикою інфарктів і депресій
08:59
Подорожі можуть бути відмінною профілактикою інфарктів і депресій
  Глобальна комісія з проблем старіння і Трансамериканського Центр Пенсійних досліджень у партнерстві з туристичною асоціацією США , опублікували дослідження , яке показує , що туристичний досвід так само корисний для фізичного і психічного здоров'я , як кросворди або відвідування музеїв. Подорожі можуть бути відмінною профілактикою інфарктів і депресій . Найбільше їх вплив було зафіксовано на людях у віці 40-50 років. Подорожуючи в своє задоволення , люди отримують величезну розрядку для психіки , а тривалі позитивні емоції діють на тіло краще будь-яких ліків.
   Результати спостережень показали , що жінки , які подорожують рідше одного разу на 6 років , схильні набагато більшому ризику інфарктів і депресій , ніж ті , які відпочивають як мінімум два рази на рік. Зокрема , чоловіки які воліють не брати щорічну відпустку , на 20 % більше схильні до ризику смерті від хвороб серця.
  До речі , регулярні подорожі здатні зробити людей щасливими. Подібне твердження було доведено психологами з фінського університету Tampere . Крім того вчені з'ясували , що від невеликої перерви в роботі користі буде набагато більше , ніж від одного тривалої відпустки .
  За інформацією vladtime.ru
Фото: http://geografica.net.ua/
Джерело: vladtime.ru
Категорія: Сучасні дослідження | Переглядів: 1934 | Додав: wiktor | Теги: подорожі, організм, Профілактика, інфаркт, туризм, депресія | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar