-->Головна » Природні катаклізми

Турецький кошмар

 Туреччина, землетрус, активна зона, катаклізм  Землетрус магнітудою 7,2 стався вчора в провінції Ван (Van) у східній Туреччині, повідомляє агентство Associated Press. За останніми даними, загинуло понад 200 людей і ще близько тисячі отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. У ніч на понеділок тут також були зафіксовані множинні ... Читати далі»

У Таїланді повінь

 стихія, повінь, Таїланд, Бангкок, тиристи   МЗС  попросив туристів, дотримуватися обережності при поїздках в Таїланд, повідомляє РБК. Причина цієї заяви - сильна повінь, що охопила Бангкок, а також 56 провінцій країни. Повідомляється, що поки ніяких пригод з туристами не відбулося.
   Бангкок, столицю Та ... Читати далі»

Природа не щадить Японію

  Японія, стихія, тайфун, злива, природа   1,3 мільйона людей в центральній Японії, з них 80000 - жителі міста Нагої, були змушені евакуюватися через потужний тайфун, що викликав повені. За даними уряду, сильні дощі, принесені тайфуном, пошкодили дороги і затопили багато районів Нагої та кількох інших міст, повідомляє Associated Pr ... Читати далі»

Небезпека вибухового виверження

 Клівленд, вулкан, виверження, Аляска, обсерваторія  Незвичайне слабке виверження вулкана Клівленд на Алеутських островах біля узбережжя Аляски, США, може бути прелюдією до масштабної природної катастрофи. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на Аляскінську вулканічну обсерваторію (Аляска Вулканічна обсерваторія).
   ... Читати далі»

« 1 2 ... 6 7 8