-->Головна » Природні катаклізми

Вода вбила біженців

   вода, Лівія, катаклізм, біженціНа шляху до Австралії перекинувся човен з біженцями, пливе з Індонезії. У результаті події загинули як мінімум сім чоловік, 57 врятовані, а решта поки вважаються зниклими без вісті. Міністр імміграції Австралії Кріс Боуен (Chris Bowen) вважає, що вижили більше не буде, повідомляє BBC News.
  З ... Читати далі»

Розруха і паніка: наслідки землетрусу на півдні Перу

 землетрус, південь, Чилі, геологічна служба Щонайменше 83 людини постраждали в результаті землетрусу, який стався в п'ятницю, 28 жовтня, біля південного узбережжя Перу. Як повідомило агентство Ассошіейтед Пресс, за даними місцевих ЗМІ, в лікарні за допомогою звернулися більше ста мешканців.
  Підземні поштовхи відчув ... Читати далі»

Прокинувся гігантський вулкан, який ладен знищити Землю

   У Південній Америці раптово прокинувся вулкан Утурунку. Він знаходиться на південному заході Болівії і досягає у висоту 6 тис. метрів.
   Вчених лякає те, що він росте з неймовірною швидкістю і накопичує магму в десять разів швидше за звичайні вулкани.
   Якщо це зростання викличе появу супервулкана, то швидке ... Читати далі»

Таїланд готовий задіяти 50 тис солдатів для евакуації населення

 повінь, Таїланд, Бангкок, стихія   Міноборони Таїланду підготувало понад 50 тисяч військовослужбовців, 1 тисячу човнів і стільки ж вантажівок-всюдиходів для евакуації жителів Бангкока на той випадок, якщо найсильніша за 50 років повінь затопить більшість районів міста, заявив на прес-брифінгу в четвер прес-секретар мініст ... Читати далі»

Число жертв землетрусу в Туреччині перевищило 500 осіб

 землетрус, провінція, Ван, Туреччина, жертви  Число жертв землетрусу в провінції Ван на південному сході Туреччини перевищило 500 чоловік, склавши, за даними на ранок четверга, 523 людей, повідомляє турецька державна телекомпанія TRT.
   Землетрус магнітудою 7,2 стався в провінції Ван 23 жовтня. Місцеві сейсмологи в то ... Читати далі»

« 1 2 ... 5 6 7 8 »