Головна » 2011 » Апрель » 20 » За три дні pареєстровано 240 торнадо
23:33
За три дні pареєстровано 240 торнадо
  торнадо, США, жертви, стихія, Алабама  За останні три дні в південно-східних штатах США зафіксовано понад 240 торнадо. Потужні стихійні лиха охопили 13 штатів. За катастрофами простежила знімальна група Infox.ru.

Жертвами торнадо стали не мене 45 чоловік. З будинків позривало дахи, дерева вирвані з коренем, перевернені автомобілі.

Як повідомляє РІА Новини, штормовий циклон, що обрушився в четвер на південь США, завдано значного матеріального збитку в штатах Оклахома, Арканзас, Алабама, Північна Кароліна, повідомляється про зірвані з будинків дахах, вирваних з корінням дерева, пошкоджених автомобілях і трейлерах. Циклон залишив без електроенергії тисячі будинків на півдні США.

У п'ятницю повідомлялося тільки про одне торнадо до Алабами і Оклахомі, проте, за даними Національної метеорологічної служби, потім циклон почав Формувати їх один за іншим. У неділю Грозовий фронт рухався в східному напрямку до столичного округу Колумбія, в городський районах якого синоптики об'явіли попередження про мабуть виникненні торнадо. Попередження про торнадо також діє в сусідній штаті Віргінія.

Серед жертв стихії є діти.
Фото: reality.coma-space.com
Джерело: http://www.infox.ru
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3817 | Додав: wiktor | Теги: жертви, США, алабама, торнадо, стихія | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar