Головна » 2012 » Апрель » 9 » Ураган в Аргентині
06:26
Ураган в Аргентині
  Ураган в АргентиніВ результаті сильного шторму в Аргентині загинули принаймні 14 людей. Більшість загиблих перебували в провінції Буенос-Айрес, де швидкість вітру була понад 100 км/г. Про це повідомляє BBC News.
   Один підліток загинув, коли наступив на електричний кабель в місті Санта-Фе на північному сході країни. Багато районів в столиці Буенос-Айрес залишилися без електрики, оскільки лінії електропередач постраждали від сильного вітру.
    За словами мешканців, не по сезону спекотна і волога погода змінилася сильним штормом. Деякі місцеві ЗМІ повідомили, що в окремих районах пориви вітру досягали 120 км/г. Вулиці міст заблоковані деревами, що впали, у багатьох будинків зірвано дахи. Десять людей постраждали, коли поривом вітру зірвало дах церкви і кинуло на людей.
   Більшість людей були вбиті деревами, що впали і цегляною кладкою, в той час як деякі були вбиті електрикою через розірвані кабелі ліній електропередач. Міністр навколишнього середовища Буенос-Айреса Дієго Сантіллі (Diego Santilli) заявив, що минулий шторм «був пеклом». Зараз у містах проводиться розчищення вулиць від сміття і відновлення електрики в окремих районах.
   Нагадаємо, що у вересні 2009 року руйнівний ураган пронісся по північній частині Південної Америки. Тоді швидкість вітру досягала 120 км / год, крім того, вітер супроводжувався зливою і градом. У 2009 році загинули 17 осіб, а понад 50 чоловік були поранені.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 1999 | Додав: wiktor | Теги: Буенос-Айрес, ураган, жертви, стихія, Аргентина | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar