Головна » 2012 » Май » 2 » Активіст Грінпіс прилетів на параплані на французьку АЕС
21:58
Активіст Грінпіс прилетів на параплані на французьку АЕС
Активіст Грінпіс прилетів на параплані на французьку АЕС   Активіст екологічної організації Грінпіс прилетів на мотопарапланах (легкий літальний апарат з мотором) в середу на територію французької атомної електростанції "Бюже" в департаменті Ен, повідомляє Франс Прес з посиланням на жандармерію.
   "Активіст Грінпіс прилетів на мотопарапланах в 7.40 (мск 09,40) Він проник на територію АЕС, здійснив там посадку і підпалив димову шашку, після чого був затриманий.", - Заявив в бесіді з агентством начальник підрозділу жандармерії по департаменту Ен полковник Обанель (Aubanel) .
   Це не перший випадок проникнення активістами Грінпіс на французькі АЕС з метою демонстрації уразливості цих об'єктів перед атаками терористів. У грудні минулого року 11 екологів проникли на дві французьких АЕС: у Ножан-сюр-Марн в департаменті О и Клюас в департаменті Ардеш. Вони встигли розмістити в інтернеті відео з АЕС і 14 годин переховувалися від охорони на території об'єктів.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://ecoportal.su
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1650 | Додав: wiktor | Теги: Ен, Грінпіс, Франція, АЕС, Бюже | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar