Головна » 2011 » Июль » 1 » Білорусь хоче перейти на українську електроенергію
09:45
Білорусь хоче перейти на українську електроенергію
Україна, Білорусь, Електроенергія, Український    Заступник прем'єра Білорусі Володимир Семашко написав листа першому віце-прем'єру Андрію Клюєву з вибаченнями за прострочення платежів за електроенергію
  Він також висловив надію на «розвиток добросусідських відносин і відновлення постачань електроенергії з України », пишуть« Ведомости ».
  Мінськ висловив готовність погасити утворену в березні-квітні заборгованість до 15 липня.
  Слід зазначити, що в структурі енергоспоживання Білорусі на частку поставок з Росії та Україні припадає по 10%. Як вважає директор Фонду енергетичного розвитку Сергій Пикин, російська 10%-на частка цілком може дістатися Україні.
  Справа в тому, що Росія зберігає ембарго на поставки електроенергії до Білорусі. Нагадаємо, Холдинг «Інтер РАО» через несплату припинив поставки електроенергії «Біленерго» в ніч на 29 червня.
   На майбутній день білоруська влада виділили гроші й виплатили російської компанії 600 млн рублів. Подача електроенергії повинна була початися в ніч на 30 червня, але на ранок представники «Інтер РАО» констатували, що «з технічних причин» експорт до Білорусі не здійснюється.

Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1647 | Додав: wiktor | Теги: україна, електроенергія, український, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar