Головна » 2013 » Сентябрь » 15 » Google запропонувала всім бажаючим повторити шлях Чарльза Дарвіна
11:56
Google запропонувала всім бажаючим повторити шлях Чарльза Дарвіна
 На сервісі Google Street View з'явилися 360- градусні панорами Галапагоських островів , відвідування яких надихнуло Чарльза Дарвіна на створення теорії еволюції.
  Ізольовані вулканічні острови були зняті співробітниками Google за допомогою рюкзаків - треккерів в партнерстві з Галапагоським національним парком і фондом Чарльза Дарвіна. Зйомки проходили в 10 різних точках островів , включаючи кратер діючого вулкана Сьєрра Негра .
   «Тепер ви можете відвідати острови з будь-якої точки світу , де ви знаходитесь , і побачити багатьох тварин , яких зустрів Дарвін у своїй історичній подорожі в 1835 році , - йдеться в блозі Google . - Відзнятий на Галапагоських островах матеріал відіграє важливу роль у дослідженні навколишнього середовища , впливу туризму на неї , а також вивченні моделей міграції тварин ».


Паралельно фонд Чарльза Дарвіна і сайт iNaturalist запустили новий проект з використанням панорам , знятих Google - « Darwin for a Day ». На порталі можна досліджувати Галапагоські острова за допомогою Street View і документувати знайдені види тварин і рослин, а також замовити Заказ дипломной. Всі спостереження будуть передані співтовариству вчених iNaturalist і внесуть свій внесок у дослідження Галапагоських островів.

Галапагоські острови - будинок для сотень видів диких тварин , які не зустрічаються більше ніде на планеті. Унікальна різноманітність видів надихнула Чарльза Дарвіна на розробку теорії еволюції , над якою він почав працювати після відвідування Галапагоських островів в 1832 році.

 


Фото: http://internetua.com/Google-predlojila-vsem-jelauasxim-povtorit-put-carlza-darvina
Джерело: http://internetua.com/Google-predlojila-vsem-jelauasxim-povtorit-put-carlza-darvina
Категорія: Сучасні дослідження | Переглядів: 2746 | Додав: wiktor | Теги: Галапагос, Google, острови, Дарвін, Панорами, Дослідження, фото | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar