Головна » 2011 » Май » 14 » Кінець світу настане 21 травня 2011
02:12
Кінець світу настане 21 травня 2011
Гарольд Кемпінг проповідник з Каліфорнії вважає, що кінець світу настане 21 травня 2011, за його словами саме в цей день відбудеться друге пришестя Христа, пише The Independent.

Згідно з прогнозами кемпінгами, кінець світу відбудеться близько 18:00, а 2% населення Землі негайно піднесуться в небеса, а інші будуть направлені прямо в пекло. 

"Якщо б кемпінг виступав зі звичайної кафедри проповідника, його було б легко проігнорувати як чергового релігійного ексцентрика, який невірно пророкує апокаліпсис. Але цей літній пан всюдисущий - він присутній на американських радіохвилях і рекламних щитах - і його неправдоподібний прогноз Судного дня майже неможливо не почути" , - пише автор статті Гай Адамс. 

Кожен день 89-річний Кемпінг, колишній цивільний інженер, звертається до своїх послідовників з допомогою Family Radio Network - релігійної радіомовної організації, яка фінансується за допомогою благодійних пожертвувань слухачів. Їх щедрість така велика (активи становлять 120 млн. доларів), що мережа нині володіє 66 радіостанціями тільки в США. Понад 2 тисяч рекламних плакатів по всій території США прикрашені його гаслами, серед яких: Бий на сполох, попереджай людей! 

Кемпінг, який робить програми 48 мовами, може похвалитися послідовниками по всьому світу, радіостанції у нього є і в ПАР, і в Росії, і в Туреччині. Він стверджує, що за 70 років вивчення Біблії він розробив систему, яка використовує математику для інтерпретації зашифрованих у ній пророкувань. За його словами, кінець світу станеться 21 травня, тому що це буде 722500 днів з 1 квітня 33 року н.е., коли, як він вважає, був розіп'ятий Христос. Цифра 722500 важлива, тому що досягається шляхом двократного множення трьох священних чисел (5,10 і 17) одне на одного. 

На його думку, нещодавні події, такі як землетруси в Японії, Новій Зеландії і на Гаїті, є провісниками майбутнього Судного дня. 

Критики зазначають, що Кемпінг вже не вперше пророкує друге пришестя. 6 вересня 1994 сотні його слухачів зібралися в залі в Аламеді (Каліфорнія), марно очікуючи пришестя Христа. 

"На той момент я ще не встиг ретельно вивчити значну частину Біблії, - сказав Кемпінг минулого тижня. - Але зараз у нас була можливість провести величезний обсяг додаткової роботи, і Бог дав нам незаперечні докази того, що це дійсно станеться". 

Нагадаємо, раніше вчені з Національного університету Мексики стверджують, що представники цивілізації майя ніколи не передбачали кінця світу в 2012 року.

Фото: www.news.uaface.com
Джерело: http://novynar.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3039 | Додав: TaRaS_R | Теги: Майя, Землетрус, кінець світу | Рейтинг: 5.0/1
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 6
avatar
6 TaRaS_R • 15:08, 22.05.2011
Вітаю всіх хто вижив biggrin biggrin biggrin
avatar
5 Василь • 22:48, 18.05.2011
Звертаюсь до всіх, хто буде читати цей коментарій. Все сказане цим протестантом є не що інакше, як БРЕХНЯ. Біблія нам каже, що ніхто не знає ні дня, ні години, коли прийде кінець світу, то хіба цей дід БОГ??? Я цю секту прирівнюю до сатани, тому що вони ідуть всупереч волі Божої.
Нехай Всемилостивий Господь простить йому і нам, наші провини та вчинки, які ми робимо необдумавши їх.
Спаси Вас Господи!
avatar
4 Ігор • 19:58, 17.05.2011
ЛЮДИ, НЕ ВІРТЕ В ЦЕ!!! В БІБЛІЇ ПИШЕТЬСЯ ТІЛЬКИ ВИГАДАНЕ, ПРОРОКАМ АБИ ТІЛЬКИ НАЛЯКАТИ ЛЮДЕЙ!!! ЗРОЗУМІЛИ?
avatar
3 Ігор • 19:55, 17.05.2011
ЦЕ ВСЕ ВИГАДКИ !!! КІНЕЦЬ СВІТУ БУВАЄ ТІЛЬКИ В ФІЛЬМАХ (ФАНТАСТИЧНИХ). ЦЕЙ ДІД - БАПТИСТ НЕНОРМАЛЬНИЙ!!!
avatar
1 Viter • 10:13, 15.05.2011
Этому старичку еще долго нужно изучать Библию, чтобы увидеть, что целый ряд пророчеств, записанных в ней еще не исполнился. Некоторые из пророчеств исполняются на наших глазах сейчас, а для других еще не пришло время. И потом, если этого дня не знает сам Иисус, то неужели может знать смертный человек. Вот как об этом написано в Библии: Матфея 24:3 "Когда же сидел Он на горе Элеонской, то приступили к Нему ученики наедине и спросили: скажи нам когда это будет? и какой признак твоего пришествия и кончины века?" В 36 стихе говорится "О дне же том и часе никто не знает, ни Ангелы небесные, а только Отец Мой один". Так, что не следует верить всяким аферистам, а лучше читать Библию и размышлять над прочитанным!
avatar
2 wiktor • 10:24, 15.05.2011
Згоден. Як на мене то такі люди як ось цей проповідник - просто шукають собі слави.
ComForm">
avatar