Головна » 2010 » Апрель » 20 » Мандрівник з вусами
23:23
Мандрівник з вусами
   Смугастий кіт на ім'я Чарльз (Charles) за 8 років пройшов шлях більше 2 тис. км з Нью-Мехіко до Чикаго, США. Його подорож закінчилася, коли його привезли до притулку в Чикаго. Після цього йому подарували безкоштовний політ на літаку авіакомпанії American Airlines, який і доставив його до хазяйки. Про це розповідає Daily Telegraph.

Кіт Чарльз зник з дому, коли його господиня поїхала з Нового Орлеана у справах благодійності, попросивши знайомого доглянути за твариною. Коли їй повідомили про зникнення кота, вона не знала, що робити, тим більше що, перебуваючи в іншому місті, не могла зробити ніяких кроків. Пройшли роки, і на цьому тижні їй подзвонили з Чиказького товариства захисту тварин (Chicago Animal Care and Control). Кота знайшли та ідентифікували за мікрочипом. За словами господині, вона й гадки не має, яким чином її улюбленець поїхав так далеко від дому.

Втім, це не перший випадок, коли представник котячого сімейства став мандрівником. Домашній кіт по кличці Клайд (Clyde) повернувся до господаря після трирічного подорожі по Австралії. За три роки довгошерстий гімалаєць подолав 3,8 тис. км колії. Клайд загубився в м. Хобарті, Тасманія, коли йому було 12 міс. Через 3 роки його виявили в м. Клонкаррі. Завдяки підшкірному мікрочіпу ветеринара вдалося ідентифікувати «особистість» тварини і знайти його власницю, дев'ятнадцятирічну Ешлі Салліван (Ashleigh Sullivan).

А в 2007 році власник мотоциклетного салону в одному з містечок штату Північна Кароліна, США, Ерік Конгдон (Eric Congdon) виявив в партії шоломів для мотоциклістів, що прибула морем з Шанхаю, Китай, дуже слабку, але живу кішку. Вона провела 35 днів без їжі і води на борту вантажного судна.

Джерело: http://www.vokrugsveta.ru/
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1790 | Додав: wiktor | Теги: цікаві факти, кіт-мандрівник, Подорож | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar