Головна » 2011 » Февраль » 17 » На знімках Google Ocean співробітники сервісу розгледіли Атлантиду
10:30
На знімках Google Ocean співробітники сервісу розгледіли Атлантиду
Google Ocean, картографічний сервіс, Атлантичний океан, Атлантида       Співробітники картографічного сервісу Google Ocean, що дозволяє віртуально вивчати дно океану, помітили на дні Атлантичного океану перетин кількох ліній.

Отримані зображення, кажуть вони, дуже нагадують перетин вулиць у місті. Фахівці не виключає, що це можуть бути сліди затонулої Атлантиди, передає РБК daily.

Перетин прямих ліній, яке, на переконання деяких фахівців, могло бути зроблено тільки руками людини, знаходиться в місці, яке відповідає описам Платона. За легендою, Атлантида - великий острів або архіпелаг, де існувала сильна розвинена держава, яке вело війну з греками. Місто, за легендою, пішов під воду близько дев'яти тисяч років тому, після того як атланти невдало спробували підкорити Афіни.

На думку фахівців, знахідка представляє великий інтерес і вимагає подальшого дослідження. У Google Ocean не приховують координат можливого міста, об'єкт розташований на 31 градусі 15 хвилині 15 секунді північної широти і 24 градусі 15 хвилині 30 секунді західної довготи - це недалеко від північно-західного узбережжя Африки, в районі Канарських островів.

Інші фахівці, між тим, в сенсації сумніваються, оскільки розмір знайденого "міста" у кілька разів перевершує за площею всі відомі сучасні міста, а "вулиці" там виявляються шириною до 3-х кіллометров. Подібні розміри для античного міста більш ніж сумнівні.

Повідомлення про знахідку Google підводного міста з'являлися в інтернеті і раніше, останній раз - в минулому році. Тоді компанія ці відомості офіційно спростувала, заявивши, що дані лінії на океанському дні утворилися через сонарів, які спускали з дослідницьких судів.
Фото: NEWSru.com
Джерело: http://podrobnosti.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1817 | Додав: wiktor | Теги: Атлантичний океан, картографічний сервіс, Атлантида, Google Ocean | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar