Головна » 2011 » Октябрь » 27 » Мінусова температура зареєстрована в низці Мексиканських штатів
10:35
Мінусова температура зареєстрована в низці Мексиканських штатів
 мороз, температура, Мексика, холод, штат  Рідкісне явище для цієї пори року - температура, що опустилася нижче нуля градусів, - було зазначено в середу в кількох штатах Мексики, незвичній до таких "капризам" погоди ".
  За даними національної комісії з водних ресурсів, в центральному штаті Ідальго минулої ночі температура опустилася до трьох градусів нижче нуля за Цельсієм. При цьому синоптики обіцяють подальше похолодання, починаючи з найближчої п'ятниці.
  Ще в одному штаті в центральній частині країни - Сакатекас - було зафіксовано зниження нічної температури до 3,5 градуса. Синоптики відзначають, що для Сакатекас середня температура характерна в районі 18 градусів тепла.
  Жителі цих місць, не дуже звичні до холоду, навіть при нульовій або трохи перевищує нуль температурі, відчувають явний дискомфорт. Мексиканці намагаються надіти на себе все, що можливо, і включають на повну потужність електрообігрівачі, так як центрального опалення в країні в основному не існує.
   Навіть в Мехіко, в якому в основному завжди тепло, восени вечорами і ночами температура іноді опускається до 10-12 градусів тепла. Мешканці мексиканської столиці моментально перетворюються ще вдень, закутуючись в шарфи і пальто, надягаючи вовняні шапки та рукавички. Обчислити на їх фоні приїжджих з більш холодних країн туристів стає простіше простого - останні одягнені максимум в легені куртки і піджаки, а іноді в сорочки і майки.
  Морози трапляються в Мексиці взимку. Наприклад, з січня по лютий 2011 року на півночі країни через сильні морози загинули 23 людини. З іншого боку, як зазначає МОЗ Мексики, цей період став рекордним за похолодання за останні 50 років, коли стовпчик термометра в штаті Чіуауа опускався до мінус 20 градусів за Цельсієм.
Фото: www.vokrugsveta.ru
Джерело: http://ecoportal.su
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2338 | Додав: wiktor | Теги: температура, штат, холод, Мексика, Мороз | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar