Головна » 2013 » Сентябрь » 30 » Водні ресурси України в критичному стані - страждає суспільство
20:09
Водні ресурси України в критичному стані - страждає суспільство
    В Україні існують великі проблеми з забрудненням водних об'єктів , через що страждає і здоров'я українців.
   Про це на прес -конференції повідомив завідувач кафедри екологічної академії України Микола Костров , передає кореспондент " УНН " .
  " Найбільші проблеми в Україні сьогодні з водними об'єктами , водопостачанням і водокористуванням . Тому на сьогодні існують великі проблеми , пов'язані зі здоров'ям українців. Ці проблеми пов'язані з використанням неякісної питної води , її застосуванням " , - сказав експерт.


   За його словами , стан водних ресурсів в Україні є критичним. Це пов'язано з викидами неочищених стічних вод у водні об'єкти України .
  "Протягом року у водні об'єкти України скидається 8,5 млн тонн стічних вод , з них 2,9 млн тонн забруднених стічних вод - це становить 34%. Основним забруднювачем водних об'єктів є промислові підприємства" , - сказав він.   За словами еколога , від неякісної води найбільше страждають діти , які найменше пристосовані до екологічних проблем .

 


 
Фото: http://geografica.net.ua/photo/kraevidi_ukrajini/78
Джерело: http://telegraf.com.ua/glavnaya/704992-vodnyie-resursyi-ukrainyi-v-kriticheskom-sostoyanii-stradaet-obshhestvo.html
Категорія: В Україні | Переглядів: 2758 | Додав: wiktor | Теги: стічні води, україна, вода, водні ресурси | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar